Ziua Îndrăgostiților la Pro Cinema. Filme romantice de văzut în februarie

În luna februarie, PRO Cinema va difuza o serie de filme numai bune de urmărit alături de persoana iubită. Premiere de Box Office, comedii romantice, dar și pelicule de acțiune – toate acestea se pot vedea în luna îndrăgostiților la PRO Cinema.

Filme speciale de Ziua Îndrăgostiților, la Pro Cinema

De Sfântul Valentin, pe 14 februarie, începând cu ora 20:30, telespectatorii vor putea urmări cunoscutul film Laguna albastră, ce spune povestea a doi copii părăsiți pe o insulă tropicală, care ajung să se îndrăgostească odată cu schimbările fizice și emoționale de care au parte.

În continuarea serii, fanii celebrei povești de dragoste dintre Anastasia Steele și Christian Grey vor putea urmări Cincizeci de umbre întunecate (Fifty Shades Darker). Filmul urmărește încercările celor doi protagoniști de a-și reclădi relația într-un univers al secretelor, minciunilor și intrigilor.

Pe 24 februarie, în ziua de Dragobete, telespectatorii vor putea urmări continuările celor două producții: Laguna albastră și Cincizeci de umbre întunecate.

De la ora 20:30, pasionații de filme vor putea trăi alături de Richard și Lilli toate sentimentele unei iubiri tinere, în Întoarcerea la laguna albastră, iar de la ora 22:30, Cincizeci de umbre descătușate (Fifty Shades Freed).

Comedii romantice, în fiecare sâmbătă, la Pro Cinema

În februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20:30, PRO Cinema va difuza comedii romantice. Printre titluri se numără:

  • Nuntă cu peripeții – sâmbătă, 4 februarie, ora 20.30

  • Mireasa e iubita mea! – sâmbătă, 11 februarie, ora 20.30

  • Iubitul meu se însoară – sâmbătă, 18 februarie, ora 20.30

  • Hitch – consilier în amor – sâmbătă, 25 februarie, ora 20.30

Peliculele cinematografice au în distribuție actori celebri, precum Will Smith, Cameron Diaz, Julia Roberts, Eva Mendes, Michelle Monaghan și Patrick Dempsey.

Pe de altă parte, amatorii de filme de groază și acțiune vor putea urmări capitolele seriei Resident Evil în fiecare miercuri seară, de la ora 22:30. Filmele urmăresc un grup de persoane ce luptă contra oamenilor transformați în zombie.

Astfel, în fiecare miercuri a lunii februarie, Pro Cinema va difuza filmele din seria Resident Evil, după următorul program:

  • 1 februarie, ora 22.30 – Resident Evil 2: Ultimul război
  • 8 februarie, ora 22.30 – Resident Evil: Viața de apoi
  • 15 februarie, ora 22.30 – Resident Evil: Răsplata
  • 22 februarie, ora 22.30 – Resident Evil: Experiment fatal

About Admin

Check Also

America Express 28 februarie 2023. Drumul aurului continuă printre lacrimi, în cursa suspinelor

Ediție nupțială de excepție a reality show-ului America Express, aseară, la Antena 1: cele 6 perechi de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *