VICTORIA RĂILEANU, DESPRE EXPERIENȚA CARE A MARCAT-O. SE ÎNTÂMPLA ÎNTR-UN TAXI DIN BUCUREȘTI. „ERAM FOARTE TÂNĂRĂ, MI-ERA RUȘINE”

Victoria Răileanu a povestit de curând o întâmplare care a reușit să o marcheze. Totul s-a întâmplat după ce a mers cu taxiul prin București. Atunci, băiatul ei era foarte mic, iar ce i-a spus șoferul a afectat-o.

Victoria Răileanu se numără printre actorii din filmul românesc „Taximetriști”, care a intrat recent în cinematografe, alături de Monica Bârlădeanu. Actrița, care s-a bucurat când a fost cooptată în acest proiect, speră acum ca lungmetrajul să se bucure de succes. Recent, Victoria Răileanu a povestit o întâmplare petrecută în București, acum mai mulți ani, în timpul unui drum cu taxiul. De un timp, actrița din „Vlad” nu mai merge cu taxi-ul clasic, ci alege alte companii de transport.

Nu mai merg de ceva ani cu taxiul, am preferat Uberul mai mult în ultima perioadă. Mă gândeam că o să vină și întrebarea asta, nu m-a mai întrebat nimeni până acum (n.r.: râde). Stai să mă gândesc…

În general, am observat că sunt foarte colorate cursele cu taxiul. Eu merg mai mult cu Uber sau Bolt. Șoferii de taxi sunt mai dispuși la conversație, față de șoferii de Bolt, care sunt mai respectuoși. În taxi, lumea e puțin mai colorată. Țin minte că eram în primii ani în București. Eu aveam accentul meu din Banat și am avut o cursă spre aeroport, aveam un avion. Eu eram atunci foarte tânără, mi-era și rușine să zic ceva.

Victoria Răileanu, despre experiența care a marcat-o. Se întâmpla într-un taxi din București. „Eram foarte tânără, mi-era rușine”

„Asta pentru că băiețelul meu era nerăbdător”

Mi-a auzit accentul, că aveam accent de Banat, și m-a dus șoferul prin Pipera să îmi arate casa lui Becali, a nu știu cărui fotbalist. Îmi zicea: uite asta e casa nu știu cui, asta e casa lui cutărică… Însă cea mai nasoală întâmplare a fost într-un Uber. A fost un șofer, de-o vârstă cu mine, acum vreo 5-6 ani, mergeam spre Târgul de Crăciun, acolo, spre Piața Constituției. Copilul era cu mine (n.r. – băiețelul ei, Carol), avea un an și jumătate, cam așa.

Am făcut atunci, înainte de Crăciun, când traficul era infernal în Capitală, cu o jumătate de oră mai mult față de cât era prevăzut timpul cursei. Copilul meu, fiind foarte mic, nu avea răbdare, ca orice copil, îmi era greu să îl controlez.

La finalul cursei, șoferul a băgat o viteză foarte mare să prindă ultimul semafor și mi-a zis: «Aș fi părinte mai bun decât tine». Asta pentru că băiețelul meu era nerăbdător. M-am simțit foarte prost, îți dai seama”, a declarat Victoria Răileanu pentru Fanatik.

Victoria Răileanu s-a logodit! Cum l-a cunoscut pe iubitul ei

Victoria Răileanu, în vârstă de 34 de ani, s-a logodit la Paris. În urmă cu un an și opt luni, actrița l-a cunoscut pe Adrian Ștefănescu pe Bumble, una dintre cele mai populare aplicații de întâlniri online, și astfel și-a refăcut viața la trei ani de la divorțul de Conrad Mericoffer.

Victoria Răileanu nu s-a așteptat ca iubitul ei să o ceară în căsătorie, dar s-a bucurat până la lacrimi de surpriză.

„Multe momente frumoase a avut 2022, dar momentul în care ne-am logodit în Paris merită clar o coroniță de premiul 1. N-avem poza clasică. Cu poza asta ne-am anunțat și familiile. Te iubesc, my love. I love you sfm. Mențiune specială: girls, mersi că m-ați bătut la cap să-mi fac Bumble”, a scris Victoria Răileanu în dreptul imaginii.

About Admin

Check Also

Radu Ștefan Bănică, din nou la TV. În ce emisiune va apărea fiul lui Ștefan Bănică jr.

La fel de talentat și de carismatic precum tatăl său, Radu Ștefan a preluat „moștenirea” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *