Vacanță criminală 2, Netflix. Tot ce trebuie să știi despre filmul de aventură cu Adam Sandler și Jennifer Aniston. Distribuție, trailer

„Vacanță criminală 2”, în original „Murder Mystery 2”, ajunge pe Netflix în martie 2023. Iată ce știm despre noau comedie cu Jennifer Aniston și Adam Sandler în rolurile principale.

Povestea din Vacanță criminală 2, film Netflix

După succesul primului film Murder Mystery / Vacanță criminală, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că Netflix a comandat o continuare pentru comedia lui Adam Sandler. Filmările s-au încheiat în 2022, iar pelicula va avea premiera pe 31 martie 2023.

Murder Mystery 2 este un film de comedie original Netflix și continuarea comediei de succes de la Netflix din 2019, Murder Mystery.

Murder Mystery este unul dintre cele mai de succes filme originale Netflix din toate timpurile, scrie whats-on-netflix.com.

La patru ani după ce au rezolvat primul lor caz de crimă, Nick și Audrey Spitz (Adam Sandler, Jennifer Aniston) sunt detectivi cu normă întreagă și încearcă să-și consacre agenția de detectivi particulari. Cuplul este invitat la nunta unui maharajah (Adeel Akhtar) care le este prieten, pe insula acestuia. Dar problemele se țin scai de familia Spitz când mirele este răpit imediat după începerea festivităților, transformându-i în suspecți pe toți stimabilii invitați, membri ai familiei și chiar pe mireasă.

În Murder Mystery 2, Nick și Audrey Spitz se trezesc implicați într-un caz cu miză mare, care le oferă în sfârșit tot ce au visat: o șansă ca agenția lor de detectivi să devină cunoscută și… o vacanță mult-așteptată la Paris.

Actorii din distribuție

Filmul este regizat de Jeremy Garelick și îi are în distribuție pe Mark Strong, Mélanie Laurent, Jodie Turner-Smith, Kuhoo Verma, John Kani și Dany Boon.

Vacanță criminală 2 îi are în distribuție pe: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Mark Strong, Mélanie Laurent, Jodie Turner-Smith, John Kani, Kuhoo Verma, Enrique Arce, Zurin Villanueva, Tony Goldwyn, Annie Mumolo, cu Dany Boon și Adeel Akhtar.

  • Regizat de: Jeremy Garelick
  • Scris de: James Vanderbilt
  • Produs de: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Tripp Vinson, James D. Stern, James Vanderbilt, A.J. Dix, Allen Covert
  • Producători executivi: Barry Bernardi, Kevin Grady, Julie Goldstein, Lucas Smith, Charlize Theron, Beth Kono, Tim Herlihy, Kyle Newacheck
  • Co Producători: Joseph Vecsey, Judit Maull, Jonathan LoughranMurder Mystery 2

Trailer Vacanță criminală 2:

Sursa foto: Netflix

About Admin

Check Also

Ce filme și seriale apar pe Netflix în martie 2023

Luna martie anunță multe producții noi și captivante pe platforma de streaming Netflix. Printre cele …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *