UNDE POȚI VEDEA ONLINE SULEYMAN MAGNIFICUL

Cu ani în urmă, celebrul serial istoric turcesc Suleyman Magnificul, bazat pe viața sultanului otoman Suleyman I, a bătut recorduri de audiență atunci când a fost difuzat de Kanal D. În 2023, producția este disponibilă din nou pentru vizionare. Iată unde puteți urmări serialul fenomen cu îndrăgiţii actori Halit Ergenc şi Meryem Uzerli – Suleyman şi Hurrem, dar şi cu Okan Yalabik, cel care l-a interpretat ireproşabil pe Ibrahim Paşa.

Suleyman Magnificul se vede acum online

Începând cu luna ianuarie, utilizatorii VOYO au parte de o surpriză! „Suleyman Magnificul” este disponibil pe VOYO, din 28 ianuarie.

Așadar, celebrul serial turcesc bazat pe viața sultanului otoman Suleyman I este deja disponibil pentru abonații VOYO. Zilnic apar noi episoade subtitrate în limba română.

Mai mult decât atât, nu mai este nevoie să fii în fața televizorului sau a laptopului pentru a fi la curent cu întâmplările personajelor tale preferate. Acum, serialul poate fi urmărit de pe orice device, precum mobil, tabletă sau desktop, anunță voyonews.protv.ro.

Povestea din „Suleyman Magnificul”

Serialul prezintă mai multe aspecte ale vieţii sultanuluipolitica sa de expansiuneintrigile de la palatul său din Istanbul (Topkapî) şi povestea de dragoste cu frumoasa Alexandra (Meryem Uzerli), sclava de origine ucraineană, care ajunge în haremul său şi care îi devine soţie luând numele de Hürrem.

Aceasta va ajunge să aibă o mare influenţă asupra sultanului, să-l sfătuiască în politică şi în afaceri, dar şi să-i elimine pe toţi din jurul lor care le-au pus relaţia în primejdie. Cu multă abilitate, ea reuşeşte să-l cucerească definitiv pe Suleyman şi să o elimine din viaţa lui pe prima sa soţie, Mahidevran (Nur Aysan, care a jucat în “Iubire ascunsă”) şi pe băieţelul lor, Mustafa.

Producţia a stârnit controverse şi chiar proteste în ţara de origine din cauza portretizării „indecente” şi „lipsite de respect” a sultanului Suleyman. Consiliul Suprem de Radio şi Televiziune din Turcia a primit peste 70.000 de plângeri împotriva postului Show TV care a transmis serialul, acuzând conducerea că a expus prea mult „viaţa privată a unui personaj istoric”.

La rândul său, prim-ministrul Turciei a declarat că serialul “pune întâmplările istorice într-o lumină negativă pentru generaţiile mai tinere”. Iar grupuri restrânse de naţionalişti au protestat în faţa sediului televiziunii aruncând cu ouă. Chiar şi aşa, producţia a avut audienţe record în Turcia în urmă cu un deceniu.

Sursa foto: arhivă TVmania

About Admin

Check Also

America Express 28 februarie 2023. Drumul aurului continuă printre lacrimi, în cursa suspinelor

Ediție nupțială de excepție a reality show-ului America Express, aseară, la Antena 1: cele 6 perechi de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *