Ultimele episoade din „Infidelul”. Când se termină serialul cu Cansu Dere de la Kanal D

Vești importante pentru fanii „Infidelul”. Kanal D a anunțat când se termină serialul turcesc. Ce știm despre producția care îi va lua locul în grila postului.

Când se termină „Infidelul”, serialul de la Kanal D

Fanii serialului „Infidelul” vor putea afla curând deznodământul poveștii. Îndrăgita producție, care a ținut cu sufletul la gură milioane de telespectatori pe parcursul a săptămâni întregi, se termină sâmbătă, 25 februarie. Ultimul episod va fi difuzat de la ora 20:00.

Tulburătoarea poveste de iubire, dar și de viață, în care ne-am putut regăsi fiecare dintre noi, care îi are în centrul acțiunii pe Asya (Cansu Dere), Volkan (Caner Cindoruk) și Derin (Melis Sezen), va avea deznodământul sâmbăta această, de la ora 20:00, când va fi difuzat ultimul episod al îndrăgitei producții turcești.

Lupta continuă a eroinei producției, Asya, de a-și reîntregi familia, ar putea avea efecte neașteptate atunci când aceasta își dorește să-i fie alături celui care i-a fost soț, Volkan. Deși trădarea venită din partea aceastuia a tulburat ireversibil viețile Asyei și a fiului cuplului, iată că acum cei doi foști soți încearcă să-și redobândească echilibrul dragostei pe care și-au purtat-o neîncetat. Încă de la început, obsesia lui Derin de a-l revendica pe Volkan numai pentru ea, nepăsându-i de suferința provocată în familia acestuia, a atins cote maxime, iar acum femeia nu acceptă că dragostea bărbatului pentru Asya, rivala ei de moarte, este tot mai mare.

Dacă vor reuși Asya și Volkan să se reunească și să-și trăiască viața, ca o familie adevărată, așa cum au fost de la început, și dacă Derin va ceda în fața iubirii desăvârșite dintre cei doi foști soți, vom putea afla în ultimul episod al fascinantei producții, sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D.

Ce serial începe la Kanal D, în locul lăsat liber de Infidelul

Începând din 3 martie, fanii serialelor turcești de la Kanal D, vor putea urmări, în premieră, primul serial dublat în română, „Destăinuiri”, o dramă psihologică inspirată din poveşti adevărate, un serial despre traumă și speranță.

Noua producție va putea fi urmărită, începând de săptămâna viitoare, în fiecare vineri și sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D.

About Admin

Check Also

America Express 28 februarie 2023. Drumul aurului continuă printre lacrimi, în cursa suspinelor

Ediție nupțială de excepție a reality show-ului America Express, aseară, la Antena 1: cele 6 perechi de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *