Trei Surori Episoadele 57-60 (Rezumat) Somer Le Duce Pe Mine Și Pe Kiraz La Vilă

Somer le aduce pe Mine și pe Kiraz la vilă. Ruchan și Turkan îl întreabă ce înseamnă asta iar el le spune că Mine va fi oaspetele lor pentru o vreme până își va rezolva problemele cu soțul ei de care vrea să divorțeze.
Ruchan îi spune lui Mine că știe ce urmărește și ar fi bine să nu își facă speranțe că va rămâne cu Somer și o avertizează că dacă îi va spune ceva lui Tukan o va face să plătească.

Ozer îl angajează pe Mustafa la fabrică dar nimeni nu știe că e fiul lui.
Din cauza unei neînțelegeri, Somer și Mustafa se ceartă.
Somer îi cere lui Ozer să îl dea afară pe Mustafa dar Ozer îi spune că asta nu se va întâmpla fiindca este fiul unui prieten de-al său și i-a promis că îl va angaja pe Mustafa la fabrica lui.

Mustafa se întâlnește din nou cu Turkan în piață. El o invită să bea un ceai împreună dar ea îi spune că nu poate face asta fiindcă este căsătorită. Mustafa este foarte dezamăgit fiindcă a plăcut-o de la prima vedere. Următoarea zi află că Turkan este soția lui Somer, ceea ce îl face să îl urască mai mult pe Somer.
Nesrin începe să își amintească unele lucruri din trecut. Își amintește că prietena ei Feride a născut și înainte să moară i-a încredințat ei copilul.
Donus și Derya încearcă să afle cine era acel copil.

Nihat îl plătește pe Fatih pentru a afla unde se ascunde Mine. Fatih află că este acasă la Ruchan. Nihat depune o plângere împotriva lui Somer și merge la vilă să le ia pe Mine și pe Kiraz.

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *