Trei Surori Episoadele 48-50 (Rezumat) Turkan Și Somer Se Împacă

Turkan și Somer merg acasă la părinții ei. Ei sunt surprinși să vadă anunțul de vânzare pe casă iar pe Sadik îl găsesc plângând în fața casei. Când îl întreabă ce se întâmplă, el le spune că trebuie să vândă casa fiindcă Fatih își cere partea de moștenire iar Ruchan a făcut o înțelegere cu el și i-a plătit avocații iar ea le va cumpăra casa. Somer îi spune că va merge să discute cu ea sperând că o va face să se răzgândească dar Sadik îi zice că nu are rost fiindcă pe ea nu o interesează casa și vrea doar ca el să se despartă de Turkan.
Somer încearcă totuși să o convingă pe mama lui să se retragă dar degeaba. Ea îi spune că nu o va ierta pe Turkan niciodată pentru acea știre din ziar.

Ruchan o duce pe Mine la spital iar ea și copilul sunt salvați.

Somer se interesează despre Fatih și află că a fugit din Germania fiindcă acolo a făcut niște lucruri ilegale, așa că îl convinge să se răzgândească asupra vânzării casei și să își primească doar banii pentru partea lui. El se oferă că îi va plăti dublu acea sumă iar Fatih acceptă.
Somer cumpără partea lui de casă pe numele lui Turkan.
Când Ruchan află că Fatih s-a retras, furioasă, o sună pe Turkan și o amenință că o va distruge dacă nu se desparte de Somer.
Nesrin află de la Donus de amenințarea lui Ruchan și merge la ea să îi ceară socoteală pentru asta. Ruchan îi povestește tot ce a trăit Turkan în acea casă, cum Somer a parasit-o din prima noapte când s-au căsătorit și felul în care ea s-a comportat cu Turkan. O acuză pe Turkan că cu toate acestea nu a plecat de la vilă fiindcă a fost interesată de averea lor.
Nesrin merge acasă dar nu spune nimănui despre discuția ei cu Ruchan.

Ruchan plănuiește să scape de Turkan cu ajutorul lui Mine. Ea
o sfătuiește pe Mine sa îi spună tot adevărul lui Turkan. Mine ezită fiindcă se teme că dacă va face asta Somer nu o va ierta și nu o va mai ajuta să crească copilul așa cum i-a promis. Ruchan o asigură că ea se va ocupa de nepotul ei orice ar fi. Mine este de acord și merge acasă la Turkan dar o găsește doar pe Nesrin.
Nesrin insistă să îi spună ei ce problemă are cu Turkan iar ea îi spune că este însărcinată iar tatăl copilului este Somer. După toate câte s-au întâmplat în ultimul timp, Nesrin este distrusă. Cu greu ajunge în camera ei. Mai târziu, Donus o găsește întinsă pe pat și își dă seama că nu se poate trezi.

Fatih se întâlnește cu Derya și îi spune că el este tatăl ei.
Ruchan primește un telefon neașteptat de la un tip pe nume
Mustafa. El îi spune că este fiul lui Ozer.

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *