Trei Surori Episoadele 41-43 (Rezumat)

La tribunal, din cauză că Somer vrea să anuleze divorțul iar Turkan vrea să divorțeze, data procesului este amânată cu o lună.

‌ Somer îi reproșează lui Ruchan că din cauza ei Turkan vrea să divorțeze de el și îi cere să meargă să își ceară iertare de la ea și de la părinții ei. Ruchan îi spune că niciodată nu se va umili în fața lor iar pe Turkan nu o mai vrea ca noră cu nici un chip.

Nihat o amenință pe Ruchan că îl va răni pe Somer dacă va încerca să îl despartă de Mine.

Nesrin speră că Turkan va renunța la divorț și se va împăca cu Somer. De aceea,
îi spune lui Sadik că Turkan va mai rămâne câteva zile cu ei până când Somer va găsi o casă pentru ei.
Sadik își dă seama că Somer și Turkan au ceva probleme și îl sună pe Somer să îl anunțe că vrea să discute cu ei.
Fără ca Sadik să știe, Turkan a mers să locuiască la Nezahat până se va finaliza divorțul. Somer o anunță că Sadik vrea să discute imediat cu ei. Turkan merge pe iaht pentru ca Sadik să nu afle că sunt separați.
Când ajunge pe iaht, Sadik le propune să se mute amândoi la el acasă până își vor cumpăra casa lor dar Somer îi promite că a doua zi va rezolva această problemă.
A doua zi, Somer o duce pe Turkan să vadă o casă. El îi spune să se gândească câteva zile apoi să îi dea răspunsul dacă este de acord să cumpere acea casă pentru ei.
Ruchan află că Somer vrea să cumpere o casă. Ea o sună pe Turkan și îi cere să se întâlnească cu ea fără ca Somer să afle. Ruchan îi reproșează că l-a întors pe Somer împotriva ei și îi spune că nu va permite niciodată ca ea și Somer să fie împreună. Turkan află și că Ruchan a discutat cu mama ei despre asta.
Mai târziu, Turkan se întâlnește cu Somer pentru a-i spune decizia ei dar nu îi zice că a discutat cu Ruchan.
Ea îi zice că s-a gândit mult și și-a dat seama că nu pot fi fericiți împreună fiindcă nu poate uita ce i-a făcut mama lui ei si familiei sale.
A doua zi, Somer își împachetează lucrurile pentru a pleca la Londra. Chiar dacă Ruchan îl roagă să nu plece el îi spune că nu își schimbă decizia și că nu se va mai întoarce niciodată acasă. Văzând că nu îl poate convinge să nu plece, Ruchan îi promite că își va cere iertare de la Turkan și de la familia ei.

În acea seară, Sadik și Nesrin merg la cină la Nezahat. Pentru ca Sadik să nu o vadă acolo, Turkan merge la Mine acasă. Mine o convinge să meargă cu ea în oraș la un local.
Mine aranjează o întâlnire cu Ferit, un prieten de-al ei, care știa că o place pe Turkan. La un moment dat ea îi lasă singuri la masă. A doua zi dimineața, în ziar apare o știre cu Turkan și cu Ferit.
Ruchan era pregătită să meargă cu Somer la familia lui Turkan pentru a-și cere iertare. Înainte să plece la drum, Ruchan vede ziarul și revoltată, i-l arată și lui Somer.

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *