Trei Surori Episoadele 37-40 (Rezumat)

Somer o duce pe Turkan pe iaht și îi spune că de acum înainte aceea va fi casa ei apoi o sărută.Turkan îi amintește că în curând vor fi divorțați și îi cere să o ducă imediat acasă. Somer ii promite că o va duce acasă dar mai întâi vrea ca ea să asculte ce are de zis.
El îi spune că și-a dat seama ce mare greșeală a făcut când i-a cerut divorțul iar acum vrea să își retragă cererea de divorț și îi propune să încerce din nou să își continue căsnicia. A doua zi dimineața, avocatul îi duce lui Somer o înștiințare de la tribunal cu data procesului și îi spune că a fost trimisă o scrisoare și pentru Turkan acasă la părinții ei. Turkan și Somer se grăbesc să ajungă acasă la ea înainte ca scrisoarea să sosească și Sadik să afle despre divorț. Nesrin îl ia deoparte pe Somer și îi spune că înainte cu o zi s-a întâlnit cu Ruchan și ea i-a zis că nu mai vrea ca Turkan să fie nora ei.
Ea îl întreabă ce înseamnă asta iar el îi spune că nu este nimic de îngrijorat și probabil că mama lui era furioasă în momentul acela dar o roagă să nu îi spună nimic lui Turkan și îi promite că în curând va rezolva toate aceste probleme.
Când Somer merge acasă și își întreabă mama de ce i-a spus acele vorbe lui Nesrin, Ruchan se scuză că și-a dat seama că a făcut o mare greșeală când l-a forțat să se căsătorească cu Turkan iar acum că el vrea să divorțeze credea că va fi fericit să scape de ea. El îi spune că nu mai vrea să divorțeze și că a decis să își continue căsnicia cu Turkan. Ruchan se preface că este de acord și îi zice că ea nu este împotrivă dacă Turkan își va cere scuze de la ea.

Derya este supărată din cauza că l-a văzut pe Hakan când flirta cu colega ei de școală, Canan.
Donus se desparte de Serdar.

Ruchan o angajează pe Mine ca asistentă și îi dă niște documente pentru a le duce lui Somer să le semneze. Ea face asta intenționat pentru ca Mine să fie des în preajma lui fiindcă speră că îl va recâștiga și că Somer o va părăsi pe Turkan.

Turkan acceptă să se mute cu Somer pe iaht până vor divorța. El speră că o va convinge să nu divorțeze.

Mine merge pe iaht și îi găsește pe Somer și pe Turkan împreună. Somer semnează documentele pe care i le duce dar se comportă foarte rece cu ea.

Somer încearcă să o convingă pe Turkan să nu divorțeze. În seara dinaintea procesului de divorț, Somer îi invită pe Serdar și pe Hakan pe iahtul său. Fiecare își povestește supărarea. Hakan le spune că este îndrăgostit de Derya și regretă cum s-a comportat cu ea. Serdar este și el supărat că s-a certat cu Donus. După ce beau ceva mai mult, se duc toți trei acasă la fete și le cântă o serenadă.
A doua zi dimineața, Somer merge la tribunal. El își dorește ca Turkan să nu se prezinte, în felul acesta se va anula divorțul, dar este foarte dezamăgit când apare Turkan.

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *