Trei surori Episoadele 34-36 (rezumat)

Turkan se întoarce acasă la părinții ei. Nesrin nu știe că Somer vrea să divorțeze de Turkan și speră că dacă se vor muta într-o casă separat departe de Ruchan vor fi fericiți. De aceea îi cere lui Turkan să nu îi spună lui Sadik că a plecat de la vilă și să îl lase să creadă că a venit în vizită doar pentru câteva zile până când el se va însănătoși.
Următoarea zi era sărbătoare iar Sadik o întreabă de ce Somer nu a mers să fie cu ei într-o zi atât de importantă. Turkan îl minte că Somer este plecat cu afaceri în Izmir.
Mai târziu, Sadik află de la Irfan că Somer a fost văzut pe iaht.

După plecarea lui Turkan, Somer pleacă de acasă și se mută pe iaht.
La fel și soțul lui Ruchan își împachetează lucrurile și pleacă la hotel.
Ruchan își jură că se va răzbuna pe Turkan fiindcă din cauza ei a rămas singură.
Ruchan pune la cale un plan pentru a lăsa familia lui Turkan fără casă.
Ea îl cheamă pe Fatih și îl sfătuiește să deschidă un proces pentru a-și lua partea lui din casa părintească. În felul acesta casa va fi la vânzare iar ea o va cumpăra. Îi promite lui Fatih că îi va plăti dublu prețul casei iar el este de acord.

Somer încearcă de câteva ori să discute cu Turkan dar ea nu vrea să vorbească cu el. Până la urmă el apelează la ajutorul lui Serdar și al lui Hakan. Ei se sfătuiesc toți trei ce să facă pentru ca Turkan să îl ierte. Hakan o sună pe Derya și o invită în oraș pe ea și pe surorile ei. Serdar li se alătură și el și merg cu toții împreună la un local. Somer apare și el la un moment dat și se preface că s-au întâlnit din întâmplare.
Somer încearcă să se împace cu Turkan dar ea este rece față de el. Mai târziu, când Somer le conduce acasă pe fete el rămâne puțin să discute cu Turkan. Turkan îi zice că nu vrea mila sau prietenia lui și nu vrea să o mai caute decât atunci când în inima lui va exista un loc pentru ea.
Sadik îi vede de pe geam dar nu zice nimic nimănui iar a doua zi îl caută pe Somer și îl întreabă dacă între el și Turkan este vreo problemă. Somer neagă că ar fi vreo neînțelegere între el și Turkan și îi spune că are ceva probleme în afaceri și s-a certat cu părinții lui și de aceea s-a mutat pe iaht. Sadik îl avertizează că dacă află că mai este ceva ce îi ascunde atunci o va lua acasă pe Turkan.

După o discuție cu fiul său, Ozer își dă seama că Somer este îndrăgostit de Turkan și îl sfătuiește să nu se despartă de ea.

În timp ce Nesrin și Nezahat se așteptau ca Ruchan să facă pace între Somer și Turkan, Ruchan o atenționează pe Nesrin să îi spună lui Turkan să stea departe de Somer.
Imediat după aceea, Ruchan o sună pe Mine și îi spune că dacă îl iubește pe Somer să meargă la vilă.
Mine o convinge că copilul pe care îl așteaptă este al lui Somer. Ruchan îi promite că ea va fi viitoarea ei noră și că o va ocroti de Nihat.

Seara, Somer merge acasă la Turkan și o răpește. O duce pe iahtul lui și îi spune că de acum înainte acolo va fi casa ei, apoi o sărută.

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *