Trei Surori Episoadele 25-28 (Rezumat)

Nihat o conduce pe Mine acasă de la spital. El îi povestește despre înțelegerea pe care a făcut-o Ruchan cu el pentru a o despărți de Somer.

Somer și Turkan merg la plimbare pe malul mării și petrec clipe frumoase împreună.

Mine o amenință pe Ruchan că îi va spune totul lui Somer dar Ruchan o avertizează că o va distruge dacă va face asta.

Fatih îi face lui Sadik tot mai multe probleme. Nehazat încearcă să rezolve problemele dintre cei doi frați în felul ei.

Derya și Donus se împacă.
Serdar îi spune lui Donus că mama ei i-a interzis să se mai întâlnească cu ea.

Ruchan este mulțumită că Somer a început să își petreacă mai mult timp alături de Turkan și drept recompensă îi oferă nurorii sale un colier. Turkan însă, îi spune că nu poate primi cadoul ei fiindcă pe ea nu o interesează bijuteriile scumpe și ceea ce o face fericită este dragostea lui Somer. Somer aude discuția lor și este impresionat.

Mine încearcă să stea de vorbă cu Somer dar el o evită de fiecare dată. Ea îi scrie o scrisoare în care îi spune că este nevinovată și că Nihat a apărut în viața ei din cauza lui Ruchan și îi propune să plece departe amândoi și să înceapă o nouă viață alături de copilul lor. Îi dă întâlnire în acea seară într-un loc anume. Mine merge la poștă și îi dă scrisoarea lui Irfan și îl roagă să o dea lui Somer.
Irfan nu îl găsește acasă pe Somer și îi dă plicul lui Turkan. În acea seară, Somer și Turkan merg la Izmir. Pe drum ea îi dă scrisoarea și îi spune că probabil e ceva important de la serviciu.
Mai târziu, la hotel, Somer încearcă să citească scrisoarea fără să observe Turkan, dar nu reușește.
Mine îl așteaptă cu nerăbdare la locul de întâlnire.

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *