Trei Surori Episoadele 22-24 (Rezumat)

După ce se ceartă cu Mine, Somer este hotărât să se despartă de ea.
Disperată, Mine își propune să se răzbune pe el și pe familia lui. Ozer încearcă să o împiedice. El îi spune că i-a promis lui Somer că va fi de partea lor însă o avertizează că dacă o va supăra pe Turkan va avea de-a face cu el.
Totuși Mine nu se oprește și vrea să îi spună totul lui Turkan. O invită pe Turkan la o cafenea dar apare Nihat la timp și o împiedică să îi spună lui Turkan că Somer este iubitul ei.

Derya este fericită că a reușit la examen cu notă mare. Hakan o invită în oraș la o cafenea. El crede că ea i-a scris acea scrisoare iar ea îl lasă să creadă că ea este admiratoarea lui secretă.

Somer și familia lui participă cu toții la o licitație. Somer se comportă foarte atent cu Turkan, cu intenția să o facă geloasă pe Mine.
Într-un moment când Somer este singur, Mine merge să discute cu el. Ea îl roagă să nu o părăsească pe ea și pe copilul lor dar el îi spune că a renunțat deja la ea dar nu și la fiul lor. De supărare, Mine leșină. Nihat era și el acolo și o duce la spital. Acolo află de la medic că Mine e însărcinată. Nihat îi spune că o acceptă cu tot cu copil.
Chiar în momentul acela Somer și Turkan intră pe ușă. Nihat o ținea de mână pe Mine și îi spunea că vor fi fericiți cu fiul lor.

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *