„Totul pentru familia mea”: Faceți cunoștință cu Fadik Sevin Atasoy (Sengül)

„Totul pentru familia mea”: Faceți cunoștință cu Fadik Sevin Atasoy (Sengül), actrița din Turcia care a cucerit inimile românilor!

Fadik Sevin Atasoy (Sengül), actrița din serialul „ Totul pentru familia mea” de la Kanal D, începe să culeagă recunoaștere internațională și respect pentru reprezentarea ei remarcabilă din rolul lui Sengül. Cea mai recentă nominalizare a ei este la „Emmy” din America Latină în 2022, la Produ Awards. Sengül este interpretată de talentata actriță Fadik Sevin Atasoy, în serialul de televiziune turcesc Totul pentru familia mea.

Celebrele Premii Produ, care onorează cele mai mari emisiuni de televiziune din America Latină, și-au Anunțat finaliștii pentru ediția din 2022, în urmă cu câteva săptămâni, printre care a fost prezentă și actrița Fadik Sevin Atasoy, care a fost nominalizată la categoria „Cea mai bună actriță”, pentru munca ei din “Totul pentru familia mea”, care a fost nominalizată la “Cea mai bună telenovelă non-hispanică”.

Succesul serialului Totul pentru familia mea, în traducere „Frații mei” (Kardeșlerim), care spune povestea a patru orfani, Kadir, Omer, Asiye și Emel, care au rămas uniți după ce și-au pierdut părinții și au încep o nouă viață într-o școală care își deschide porțile pentru ei, a trecut granițele și a triumfat nu numai în Spania, ci și în America Latină și alte țări.

 

Interpreta și-a exprimat recunoștința pentru nominalizare pe rețelele de socializare, spunând că s-a simțit foarte onorată:

Fadik Sevin Atasoy, are un talent de a ține publicul pe jar cu interpretarea lui Sengül, un personaj cu atât de multe complexități încât, potrivit actriței însăși, nu știi niciodată cum ar răspunde ea.

Cine este Fadik Sevin Atasoy (Sengül)?

Fadik Sevin Atasoy, în vârstă de 47 de ani, care s-a născut în Ankara, Turcia, este fiica și sora unor artiști și se confruntă în prezent cu recunoașterea internațională datorită rolului în care o interpretează pe Şengül, în serialul turcesc „ Totul pentru familia mea”.

Actrița își împarte timpul liber între Los Angeles și Istanbul, iar pentru a o interpreta pe Sengül, a fost nevoită să-și lase deoparte splendoarea și look-ul de invidiat, pentru a interpreta o mamă de adolescenți, care duce o viață sărăcăcioasă.

Fadik susține că ea este opusul lui Sengül și că a acceptat rolul din acest motiv:

Fadik provine dintr-o familie de artiști, motiv pentru care a crescut în umbră. Emel Göksu, mama ei este regizoare și o actriță faimoasă. Sönmez Atasoy, tatăl ei este actor, scriitor și regizor, care din păcate a murit în decembrie 2011. Fratele ei, în schimb, este dansator clasic la Baletul Național, iar soția lui este și ea dansatoare. Toți au crescut cu legături extrem de puternice cu artele care, în cazul lui Fadik Sevin, au condus-o să devină o actriță renumită, care și-a condus chiar și propriile proiecte ale ei, precum „ The Muse-Bir Muse”.

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *