Totul pentru familia mea Episodul 76 Rezumat

Ce se întâmplă în Totul pentru familia mea Sezonul 3 Episodul 76?

Iată câteva dintre cele mai importante evenimente din episodul acesta:

  • În timp ce accidentarea lui Sarp provoacă evoluții importante din partea lui Ahmet și Ömer, Akif încearcă să distrugă înregistrarea audio pe care Ayla a luat-o.

Totul pentru familia mea Episodul 76: Vom începe cu proverbul, care și de data aceasta scoate în evidență trăiri și adevăruri șocante, care uneori sunt adevărate Lecții de viață.

„Obișnuiam să înflorim frumos, dar am fost plantați pe un sol greșit…”

Kardeşlerim

Planul insidios al lui Sarp a funcționat și de data aceasta, așa că după ce a fost dus la spital și a primit îngrijirile medicale necesare, a dat vina pe Ömer. El face în așa fel încât să-și panicheze părinții, afirmând că ar fi putut muri și le cere să depună plângere împotriva lui Omer, care dă declarație la secția de poliție.

Ahmet, care a tras o sperietură groaznică, alege să-l creadă pe fiul său și toate echilibrele se schimbă din nou. Când Ömer vine la spital să se intereseze de starea lui Sarp, trăiește o mare dezamăgire, văzând că este considerat vinovat, fără măcar să aibă șansa de a-i explica tatăl lui său ce s-a întâmplat cu adevărat. Şevval îl avertizează pe soțul ei că dacă îl va mai vedea pe acel băiat în preajma lor, își va lua copiii și va pleca.

Ahmet îi spune lui Omer că a încercat să-l integreze în familia sa, dar nu merge. Iar după cele întâmplate, el trebuie să-l protejeze pe Sarp, care este fiul său și dacă va trebui să aleagă între el și fiul său, îl va alege pe Sarp, așa că îi spune să plece.

Totul pentru familia mea Episodul 76 Rezumat

După ce Sarp este externat din spital, Ahmet își anunță familia că renunță să-l mai adopte pe Omer și rupe actele, iar acest lucru o întristează pe Yasmin, care a început să țină la Omer.

Suzan nu a ascultat înregistrare audio trimisă de Ayla!

Nebahat este foarte îngrijorată pentru că Ayla, este foarte furioasă și când Akif o sună și îi spune că a șters mesajul din telefonul soției sale, pe care l-a făcut inutizabil, se mai liniștește. Afif, care a turnat și un pahar cu apă pe telefonul lui Suzan, pentru a se asigura că nu va primii și alte mesaje, face un plan pentru a șterge înregistrarea audio de la Ayla și se duce la ea acasă.

Vicleanul de Akif se preface că îi este rău și în timp ce Ayla se duce să ia un pahar cu apă cu zahăr, reușește să șteargă înregistrarea atât din telefon cât și de pe tabletă, apoi o avertizează să stea departe de el și pleacă.

Asiye și Doruk sunt ținuți în arest până își dovedesc nevinovăția!

În timp ce Asiye și Doruk sunt în pericol de a rămâne arestați; Orhan ia o decizie surpriză care va face foarte fericită familia Eren.

Acțiunea serialului se mută la secția de poliție, unde Doruk o încurajează pe Asyie să nu-i fie frică pentru că neînțelegerile se vor lămurii. Când Nebahat este anunțată că fiul ei este în arest, se duce imediat acolo și îl întâlnește pe Omer, care a venit la Asyie.

Akif ajunge acolo și când Doruk este eliberat și află de la Nebahat că i-a plătit cauțiunea, le spune că dacă nu o vor scoate și pe Asyie, v-a intra din nou în arest. Văzând că nu intenționează să scoată și fata, se duce și declară că el este responsabil pentru afacerea de contrabandă și este dus din nou în arest lângă Asyie, dar nu pentru mult timp pentru că sunt eliberați amândoi.

Familia Eren se adună la masă și Omer foarte supărat le spune că mutarea lor în casă nouă s-a anulat. Toți se întristează când văd ce dezamăgit este Omer din cauza tatălui său din cauza tatălui său. Asyie și încurajează fratele și spune că Domnul Ahmet își va da seama că a greșit, dar Omer încă mai are inima rănită.

Mai târziu, Ömer de supărare, îi returnează tatălui său motocicleta pe care i-a cumpărat-o și conversația lor te emoționează până la lacrimi.

Pe de altă parte, când Ayla află că fiul ei a scos la vânzare haine din garderobă, pentru a o ajuta pe Aybike, se duce acasă la fată și face scandal. Familia Eren are nevoie de bani și Sengul acceptă să meargă cu Orhan să facă curățenie într o casă renovată și cei doi se distrează ca în vremurile trecute, în timp ce fac și bani. Când Sengul se întoarce acasă le spune copiilor că au un nou chiriaș și Aybike renunță imediat la camera ei pentru a-l caza pe tatăl ei și este de acord să doarmă cu mama sa.

Când Gonul află că Orhan s-a mutat în chirie la Sengul, se îmbată criță și se duce acolo. Ea începe să arunce cu pietre în geamuri și când Sengul și Orhan ies afară să o potolească, face un scandal de zile mari, acuzându-i că au început să trăiască împreună. Sengul o ia de braț și o aduce acasă să se culce.

În timp ce Nebahat continuă să încerce diferite planuri de a-l ține pe Doruk departe de Asiye, mișcarea lui Yasmin împotriva lui Asiye, a cărei legătură frățească cu Ömer crește pe zi ce trece, duce la un rezultat neașteptat. Yasmin se întâlnește cu Nebahat, care îi spune direct că știe că este interesată de fiul ei și după ce îi spune că nu îmi place pe Asyie, îi propune să coopereze.

Doruk și Yasmin ies la cină cu mamele lor la un restaurant spaniol, care fac în așa fel încât să se așeze împreună la masă și să îi facă pe cei doi să danseze. Când Asiye îl sună, Doruk nu-i spune în compania cui se află pentru a nu o supăra pe fată. Dar când Asyie află acest lucru de la Yasmin, este supărată de această situație și cele două fete se iau la bătaie, iar acest lucru îl supără pe Doruk.

Omer, care găsește mesajul lui Süsen pe telefonul lui Sarp, merge să-l confrunte și-l întreabă ce nu are curaj să-i spună prietena sa. Văzând că Sarp nu are de gând să-i povestească, se duce la Yasmin și o întreabă ce nu a avut curaj să-i spună, afirmând următoarele:

„Fă-ți curaj și spune-mi, ce ascunzi de mine?”

OMER

În timp ce răspunsul lui Süsen ar putea clarifica neînțelegerile dintre ei, Sarp vine în ultimul moment, ia fata de mână și afirmă că el și Susen sunt împreună.

Yasmin, care complotează împotriva lui Asiye, reușește să provoace certuri atât între ea și Ömer, cât și între ea și Doruk.

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *