Totul pentru familia mea Episodul 75 Rezumat

Ce se întâmplă în Totul pentru familia mea Sezonul 3 Episodul 75?

Iată câteva dintre cele mai importante evenimente din episodul acesta:

  • Încercarea lui Sarp de a-l ucide pe OMER, duce la evenimente neașteptate!

Totul pentru familia mea Episodul 75: Omer, care în episodul anterior era pe punctul de a pleca la spital să fie alături de Tolga, i-a surprins pe Susen și Sarp îmbrățișați. Aceasta ipostază neașteptată, care la prima vedere pare o trădare, stârnește un val de reacții atât pentru Omer, cât și pentru Yasmin, care sunt de-a dreptul șocați. Zdruncinat și dezamăgit până la lacrimi, Omer pleacă fără să spună nimic.

După moartea Leylei, Tolga este devastat și, prin urmare, Ogulcan și Doruk se gândesc cum să-l readucă la viață, pentru că tânărul s-a închis în camera sa și refuză să mănânce. Oğulcan, Doruk și Ömer iau măsuri, deoarece de mai bine de trei săptămâni prietenul lor este în depresie.

Ahmet vrea să-l ia pe Ömer sub aripa sa și să-i cumpere o casă potrivită!

Totul pentru familia mea Episodul 75 Rezumat

Faptele bune ale lui Ahmet pentru frații și surorile Eren o surprind pe Asiye și Omer, care se bucură când bărbatul le duce mâncare și le spune că le va cumpăra o casă. Când Omer le povestește verișorilor săi că tatăl său îi va cumpăra o casă, singura preocupare a lui Ogulcan este dacă va avea o cameră de oaspeți și piscină în curte și conversația lor este foarte amuzantă.

În ciuda faptului că Gonul a reușit să-l ia pe Orhan de la Sengul, ea începe să o urască din ce în ce mai mult și recurge la multe fapte răutăcioase, iar acest lucru o supără până și pe fiica ei. Afra, care și-a dat seama din greșelile mamei, îi spune lui Aybike și Ogulcan că mama ei l-a închis pe Orhan în casă, ca să nu poată merge la tribunal să divorțeze de ea. Omer și Aybike se amuză teribil când aud ce a putut să facă Gonul.

 

Orhan se înfurie că nu poate ieși și nu poate nici să ceară ajutor, pentru că Gonul i-a la telefonul ca să nu poată comunica cu nimeni. Dar Ogulcan i-a cheia de la Afra și se duce să-și elibereaze tatăl. Afra îi cere scuze pentru ce a făcut mama ei și Orhan m-ai hotărât ca oricând, se duce în grabă la tribunal și divorțează de Gonul.

În tot acest timp, Sengul împarte mâncare nevoiașilor pentru ca sufletul Leylei să se reverse și are o vizită din partea lui Akif, care îi spune că Tolga s-a închis în casă și suferă în tăcere.

Gönül o consideră vinovata pe Şengül pentru despărţirea ei de Orhan şi ia măsuri pentru a se răzbuna pe ea, așa că împinge microbuzul până ce îl aruncă de pe stâncă în mare. Când Sengul află îl sună imediat pe Akif și se duc împreună la Gonul. Când o întreabă dacă are de-a face cu dispariția microbuzului, Gonul nu recunoaște nimic și îi dă afară, însă lucrurile nu vor rămâne așa, deoarece era microbuzul lui Akif.

Faptul că Susen, continuă să-și împărtășească sentimentele și trăirile cu Sarp, îi strică relația cu Omer și acest lucru duce la o distanțare dureroasă pentru amândoi. Încă bat vântul reci între Süsen și Ömer, care refuză să vorbească cu ea până nu-i spune de ce s-a apropiat atât de mult de Sarp și de ce nu l-a sunat și îmbrățișat pe el în acea noapte.

Pe de altă parte, Ogulcan se duce acasă la micuța Bahar, care a primit inima Leylei și o convinge pe sora ei să treacă pe la Tolga, deoarece tânărul s-a izolat complet și vreau să-l scoate din acea stare. Vizita micuței Bahar îl trezește pe Tolga la realitate și se creează o conexiune specială între cei doi, care se atașează unul de celălalt și își promit că o să țină legătura.

Ahmet, care l-a luat pe Omer și surorile lui sub aripa sa protectoare, petrece mai mult timp cu fiul său și merg împreună la un magazin instrumente muzicale, unde încep să cânte la tobe și chitară. Din cauză că Ahmet nu aude telefonul, Ozlem o sună pe Şevval, care se înfurie când află că soțul ei cumpără o casă pentru Omer.

La club, Suzan se bucură enorm când Ahmet îi spune că atunci când Omer este fericit, simte că repară greșelile pe care le-a făcut în trecut. El îi spune că vrea să cumpere o casă, în care să locuiască Omer împreună cu surorile lui și îi propune să meargă împreună să aleagă casa potrivită. Când ajung acolo și văd acea vilă de lux, cu piscină și o vedere panoramică de vis, acceptă ca Ahmet să o cumpere.

Ayla complotează împotriva lui Nebahat și Akif!

Ayla începe să se întâlnească din nou cu Nebahat și încearcă să afle dacă se mai vede cu fostul ei soț, așa că atunci când prietena ei începe să-i povestească, o înregistrează. Când Akif vine la masa lor, Ayla de față cu ei îi trimite lui Suzan mărturisirea aventurii secrete a lui Nebahat cu Akif, afirmând că că nu i-a iertat pentru moartea soțului ei.

Doruk o ajută pe Asiye cu slujba ei!

În timp ce Doruk și Asiye livrează niște marfă, crezând că sunt bună textile, sunt prinși în flagrant și arestați pentru că transportau marfă de contrabandă.

Ahmet contactează un notar și îl invită pe Omer la el acasă, apoi de față cu notarul își anunță familia că urmează să semneze actele de adopție. Cuvintele lui Ahmet „Îl voi adopta pe Omer” și îi voi cumpăra o casă și-au pus amprenta pe acest episod. Această întorsătură de situație neașteptată, îi provoacă pe Şevval şi Sarp împotriva lui Ömer și doar Yasmin se bucură.

Există, de asemenea, schimbări semnificative în relația dintre Nebahat cu Ayla, iar ultimul act al lui Ahmet față de Omer devine ultima picătură pentru Sarp.

Sarp, care acum este oficial fratele lui Ömer, îi întinde o capcană, prefăcându-se că își înțelege tata și îl roagă să-l ducă o tură cu motocicleta. Cei doi se urcă împreună pe motocicleta, fără ca Ömer să bănuiască ceva urma. Sarp vrea să provoace un accident, așa că îi pune mâna la ochii lui Ömer, afirmând că îl urăște și vrea să moară.

Omer, care reușește să oprească motocicleta fără a avea loc un accident, abia se ține în picioare din cauza șocului prin care a trecut și discuția lor aprigă se încinge. În încăierarea dintre ei, Sarp cade și se lovește puternic la cap și rămâne inconștient.

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *