Totul pentru familia mea Episodul 74 Rezumat

Ce se întâmplă în Totul pentru familia mea Sezonul 3 Episodul 15?

Iată câteva dintre cele mai importante evenimente din episodul acesta:

  • Şenghül așteaptă ca Orhan să se întoarcă acasă!

Totul pentru familia mea episodul 74 rezumat

Totul pentru familia mea Episodul 74: Leyla, este internată in spital la terapie intensivă și se află în stare critică. Susen, se teme ca Leyla poate dezvalui adevarul despre moartea lui Kadir, fratele lui Asyie, atunci cand se va trezi din comă. Akif, se ofera sa se ocupe de situatie cand Leyla va fi externata din spital.

În timp ce toată lumea varsă lacrimi pentru Leyla, Tolga are cea mai mare nevoie de un miracol și băieții devin un adevărat sprijin pentru el. Cei apropiați fetei sunt informați că pacienta va fi supusă unei tomografii și apoi va avea o intervenție chirurgicală la cap pentru a opri hemoragia și Tolga este devastat.

Discuția se mută apoi la e posibil anchetă legată de moartea Leylei și de eventuala interogare a martorilor. Susen și Sarp sunt interogați de poliție și dau declarații false cu privire la accidentarea Leylei.

Când polițistul îi spune lui Susen că vor fi verificate camerele de supraveghere, fata se panichează și el sună pe Akif, care se duce și șterge toate filmările din incinta clubului. Ulterior, se duce în curtea spitalului și când îi spune lui Susen că a reușit să șteargă înregistrările de pe camerele de supraveghere, fata îi mulțumește. Susen îi spune lui Akif că Sarp a văzut accidentul, dar susține că nu va spune nimănui.

 

Gonul este însărcinată, Sengul! – Orhan

Pe de altă parte, Gonul îi spune Afrei că l-a mințit pe Orhan că este însărcinată, pentru a evita o posibilă despărțire. Orhan este furios că Gönül a lăsat-o pe Sengul în mod intenționat în pădure și a plecat, dar crezând că este însărcinată, nu-i mai spune că vrea să divorțeze. Când Sengul Îl sună, Orhan îi spune că Gonul este însărcinată și rămâne șocată. Cu lacrimi în ochi, îi spune că avea puțină speranță că UmutCan va crește alături de părinții săi, dar i-a luat-o și pe aceea.

Aybike îi povestește mamei sale despre situația Leylei și că Susen cu Sarp au găsit-o. Sengul, care știa de la Akif că Leyla a văzut filmarea cu accidentul lui Kadir, începe să se îngrijoreze că din cauza videoclipului din telefonul ei, s-a mai întâmplat o nenorocire și se învinovățește.

În cele din urmă, Afra nu reușește să-și convingă mama să renunțe la minciuna cu sarcina, așa că o ajută să-și comande de pe internet o burtă falsă de gravidă.

Süsen, care suferă de remușcări pentru accidentarea Leylei, este răscolită de amintirile dureroase cu moartea lui Kadir și a lui Kaan. Ea găsește sprijinul pe care îl caută în Sarp și Ömer nu poate înțelege apropierea dintre cei doi, așa că se îndepărtează treptat de iubita sa. Sarp profită de starea depresivă a lui Susen, care la insistențele tânărului, îi divulgă secretul cu privire la accidentul lui Kadir, deși Akif avertizat-o să nu vorbească cu nimeni despre acest lucru.

Cum prima iubire nu se uită niciodată, scânteile iubirii reînvie, așa că Ahmet își face curaj și o invită pe Susan la cină, menționând că vor mânca împreună spaghete bolognese, preferatele ei și bineînțeles că ea acceptă bucuroasă.

În timp ce, Doruk se angajează împreună cu Asyie la o fabrică de textile, unde s-a angajat și Gulay, Nebahat își îneacă singurătatea făcând fapte bune. Ea îi salvează viața Aylei și o roagă să fie din nou prietene bune ca pe vremuri.

Minciuna cu privire la sarcina falsă a lui Gönül este dezvăluită, când Orhan primește pachetul și găsește înăuntru o burtă falsă de gravidă. Gonul recunoaște că l-ai mințit, și începe să se victimizeze, afirmând că de frică că o va părăsi, a recurs la acest gest oribil. Orhan foarte dezamăgit pleacă, afirmând că va divorța și se duce direct la Şengül. El îi spune că Gonul nu este însărcinată și că totul a fost o minciună ca să ne divorțeze de ea, dar fosta sa soție nu are de gând să-l ierte așa ușor, așa că îi spune vrute și nevrute.

Ahmet îl invită pe Ömer acasă la o cină în familie și apropierea tânărului de familia Yilmaz, îl înfurie pe fratele său vitreg. Efortul lui Ahmet de a topii gheața în familie este inutil, dimpotrivă, îi aprinde invidia lui Sarp, care dacă ar putea l-ar face pe Omer să dispară de pe fața pământului. Când Ahmet îi face cadou lui Omer o motocicletă scumpă, Sarp este invidios și nu ezită să arate acest lucru, așa că începe să atace cu cuvinte dure.

Leyla, care se luptă pentru viața ei, pierde lupta cu viața și din cauza unei hemoragii puternice la creier, intră în moarte cerebrală. Doctorița îl informează pe Tolga că Leyla, a completat un formular pentru un transplant de organe și dacă el acceptă procedurile, sora lui devine un far de speranță pentru o fetiță, care are nevoie urgentă de un transplant de inimă.

Cu toate acestea, Tolga este foarte îndurerat de moartea surorii sale și nu este încă pregătit să ia o decizie atât de grea. Süsen, care era și ea de față se învinovăţeşte pentru moartea Leylei și având nevoie de consolare, se duce acasă la familia Yilmaz și îi spune lui Sarp că Leyla a murit. Sarp, care este foarte invidios pe Ömer, nu pierde ocazia de a-i transforma ziua fericită într-un coșmar, așa că o consolează pe Süsen, cu o îmbrățișare călduroasă. Când Ömer iese afară împreună cu Yasmin, își vede iubita în brațele lui Sarp și ochii îi lăcrimează.

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *