Totul pentru familia mea Episodul 72 Rezumat

 

Ce se întâmplă în Totul pentru familia mea Sezonul 3 Episodul 13?

Iată câteva dintre cele mai importante evenimente din episodul acesta:

  • Videoclipul Accidentului Lui Kadir Ajunge În Mâna Leylei!

Şengül este în mare pericol din cauza nașterii timpurii!

Totul pentru familia mea Episodul 72: Domnule Orhan vine copilul! Sunt cuvintele de disperare a lui Akif, care sa panicat văzând o femeie însărcinată în travaliu.

Akif aude strigătele disperate a lui Şengül, care a căzut într-o rapa și este pe cale să aibă o naștere prematură, deoarece i s-a rupt apa. El încearcă să o ajute și strigă după ajutor, dar nimeni nu-i aude și Akif îl sună pe Orhan, care vine imediat acolo împreună cu Berk și Aybike.

În drum spre spital, Şengül se străduieşte să reziste și în tot acest timp ce Orhan o îndeamnă să rămână puternică, deoarece vor ajunge la spital, fiica ei îi spune lui Berk să conducă mai repede.

Situația este urgentă și intensă, întrucât copilul este pe cale să se nască și Şengül are nevoie de îngrijiri medicale imediate. Când ajung la spital, Şengül este dusă în sala de nașteri și fiica ei se învinovățește că mama ei a căzut în timp ce o căuta pe ea. Și foarte supărată spune că dacă i se va întâmpla ceva bebelușului, nu se va putea ierta niciodată.

Apropiații familie vin de urgență la spital și Ayla vine să-și ia fiul cu forța de acolo, pentru a nu îi fi alături lui Aybike, care îi spune lui Berk să plece că îi va trimite poze cu copilul.

În tot acest timp, Gonul își face griji, ca nu cumva să se afle că a fost acolo și nu a ajutat-o pe Şengül, așa că își face curaj și iși sună soțul. Orhan îi spune ce s-a întâmplat și că este la spital, pentru că fosta soție este în sala de nașteri.

Şengül, care a fost dusă la spital, a născut copilul în siguranţă și i-a pus numele de Umutcan. Gönül, care este foarte invidioasă pe interesul lui Orhan pentru copil, face viața insuportabilă pentru toată lumea, în timp ce Şengül este o mămică fericită.

Pe de altă parte, Nebahat a reușit să-și convingă fiul să se întoarcă acasă și este foarte fericită. Când îl invită pe Doruk la masă, tânărul îi spune că nu are poftă de mâncare, deoarece este supărat că s-a certat cu Asyie și se duce în camera sa. Mai târziu, Nebahat ia masa împreună cu Akif de și împărtășește cu el cum l-a despărțit pe fiul lor de Asyie.

Lucrurile nu stau mai bine nici acasă la Berk, care trebuie să suporte reproșurile mamei sale, pentru că nu este de acord cu relația mea cu Aybike. Când când fata îi trimite și îl anunță că fratele ei s-a născut, Ayla vrea să-i ia telefonul fiului ei și atunci Berk explodează și îi spune că Aybike este iubita sa și nu o fată oarecare, asa cum o considera ea.

Şengül și bebelușul sunt externați din spital și micuța Emel este foarte entuziasmată când își vede verișorul.

Actiunea serialului se mult la club, unde Suzan sta supărată și când Ahmet întreabă ce s-a întâmplat, îi spune că Nebahat l-a concediat pe Omer. Ahmet se duce la Nebahat și când îi cere socoteală, îi spune spune că el crede că ea știe că Omer este fiul său, apoi afirmă că îl va reangaja din nou, asa cum a facut si ea cu Akif și nu mai stă la discuții.

La școală, Afra, care îl place pe Sarp, este foarte supărată că tânărul doar s-a folosit de ea când a avut nevoie și acum râde pe seama ei, deoarece provine din mahala. Ogulcan o caută și după ce află de ce este supărată, încearcă să o asculte și să ofere sprijin.

Afra menționează că s-a luptat cu cineva care a tratat-o rău și i-a cazut telefonul. Ogulcan încearcă să o consoleze, spunând că acelei persoane probabil nu-i pasă de ea. Conversația lor se încheie discutând despre telefonul ei spart și exprimându-și teama că mama ei va fi supărată pe ea.

Văzând că Gönül nu a ajutat-o în mod intenționat pe Şengül, Akif întoarce acest lucru în favoarea lui și o șantajează!

Akif o vizitează pe Gönül și după ce se asigură că Orhan nu este acolo, îi spune că a venit să vorbească cu ea despre o chestiune importantă. El aduce în discuție faptul că Şengül, a fost lăsată singură în munți în timpul travaliului și el a fost martor.

Akif îi spune că în prezent se află într-o situație financiară dificilă și îi cere ajutor, deși la început neagă că nu vrea bani, exprimându-și dezgustul față de bani și menționează că uneori banii sunt necesari. El sugerează că se pot ajuta unul pe celălalt și îi cere lui Gönül să ia în considerare acest lucru.

La plecare, o informează că dacă refuză să coopereze cu el, să-l informeze pe Orhan să-l sune. Gönül este de acord și Akif Bey o complimentează înainte de a pleca, afirmând că este o femeie inteligentă, iar asta o face pe femeie să arunce lucrurile de pe masă.

În timp ce Asiye și Doruk au probleme din cauza unei confruntări cu mama lui Doruk, are loc o schimbare uriașă între Yasmin și Omer, în ceea ce privește legăturile dintre un frate și o sora.

La bibliotecă, Omer îi oferă meditații la matematică lui Yasmin, care este foarte mulțumită cum Îi explică fratele ei și Asyie să iese bucură să-i vadă atât de apropiați.

Discuții în contradictoriu între DORUK și ASİYE!

Doruk o întâlnește pe Asiye și îi cere să-i explice motivul pentru care s-a certat cu mama lui și de ce i-a spus cuvinte atât de dure. Asiye îi explică cum mama lui a vorbit cu șeful ei și a dat-o afară atât pe ea, cât și pe Omer și cum a amenințat-o că dacă nu-i părăsește fiul, o va zdrobi ca pe o insectă.

Cu toate acestea, Doruk este sceptic cu privire la acuzațiile aduse la adresa mamei sale și îi spune că ar putea exista un alt motiv în spatele concedierii, cum ar fi șeful lor, Erdal. Asiye, în schimb, consideră că implicarea mamei lui în situație este cauza principală și pleacă foarte supărată.

Doruk de supărare, își sună mama și o roagă să-i spună adevărul, dacă a fost sau nu implicată în concedierea iubirii sale. Dar Nebahat neagă totul și ca să fie mai credibilă, îi spune că după școală să o ducă la șeful unde a lucrat Asyie a lucrat și să-l confrunte împreună.

Încrederea oarbă a lui Doruk în mama sa, o doare pe Asiye, care știe adevărul. Doruk își duce mama la atelierul de confecții pentru a clarifica neantelegerile. Cu toate acestea, Nebahat s-a asigurat că bărbatul va spune că nu o cunoaște și că Asyie a fost concediată din cauza ca nu i-a placut locul de munca. Doruk și Erdal sunt surprinși când Nebahat îi spune că reînnoiește fețele de masă și uniformele angajaților de la restaurant și vrea să le comande de la el, apoi îi cere să o reangajeze pe Asyie, afirmând că este o fată foarte săracă și are nevoie de bani, așa că îi va plăti ea salariul.

În timp ce, Doruk și Asiye vor să creadă în mama lui, Nebahat nu ratează această ocazie și încearcă să-i aducă pe Yasmin și pe Doruk mai aproape.

La restaurant, Orhan este surprins de starea restaurantului și Gonul îl întreabă dacă a știut drumul spre restaurant. Conversația începe cu Gönül plângând, întrebându-l pe Orhan unde a fost. Când Orhan îi spune că a plecat să se ocupe de unele nevoi pentru soția și copilul lui, Gönül foarte supărată îl acuză că nu-i pasă suficient de ea și că nu are grijă de ea, așa cum are grijă de soția lui.

Proprietarul este de acord să o angajeze din nou pe Asiye și îi spune că va respecta condiția, să nu-i spună fetei despre aranjament. Mama lui Doruk îi dă proprietarului cartea de vizită și ei aranjează să discute despre salariu, apoi pleacă.

În timp ce, Doruk și Asiye vor să creadă în mama lui, Nebahat nu ratează această ocazie și încearcă să-i aducă pe Yasmin și pe Doruk mai aproape.

La restaurant, Orhan este surprins de starea restaurantului și Gonul îl întreabă dacă a știut drumul spre restaurant. Conversația începe cu Gönül plângând, întrebându-l pe Orhan unde a fost. Când Orhan îi spune că a plecat să se ocupe de unele nevoi pentru soția și copilul lui, Gönül foarte supărată îl acuză că nu-i pasă suficient de ea și că nu are grijă de ea, așa cum are grijă de soția lui.

Orhan încearcă să o calmeze și când îi spune să se relaxeze și să facă o pauză în timp ce el se ocupă de lucruri, îi încurcă numele și îi spune Şengül.

Conversația devine aprinsă și Gönül face o declarație puternică despre dorința de a scăpa de acea situație, afirmă că nu mai suportă și dorește să fie eliberată de suferința ei.

Ahmet vine la școală și are o conversație cu Ömer și verișorii tânărului. Ahmet menționează că a rezolvat problema legată de munca lui Ömer și a venit să-l informeze că se poate întoarce la lucru.

Sarp îi vede împreună și foarte invidios îi spune tatălui său, că a devenit obsedat de Ömer și îi reproșează că tot timpul vorbește despre el. Foarte frustrat părăsește conversația, spunând că nu mai vrea să vorbească despre Ömer.

Sarp discută cu mama sa despre preocupările lor cu privire la fiul lui Ahmet. El menționează că plănuise să meargă la sala de sport, dar s-a răzgândit. Sevval întreabă ce s-a întâmplat și Sarp Îi explică că soțul ei și-a vizitat fiul nelegitim la școală în fața prietenilor ei. Acest lucru o îngrijorează pe Sevval, deoarece simte că soțul ei îi provoacă în mod constant probleme ei și fiului ei. Mama și fiul decid să ia măsuri și să găsească o modalitate de a rezolva situația. De asemenea, decid să meargă la film și să facă o rundă de sport înainte. Sarp îi cere mamei sale să-l anunțe dacă Omer este la club, pentru că are o idee, Sevval îi reamintește lui fiul ei să fie atent.

Erdal, șeful atelierul lui de confecții, o sună pe Asiye și îi spune că o femeie pe nume Nebahat a fost acolo și i-a spus că va face comenzi de la el, cu condiția să-i ofere slujba înapoi, deoarece este milă de ea.

În acel moment, Asiye își amintește cum Nebahat a recunoscut că din cauza ei a fost concediată și refuză oferta, afirmând că nu este jucăria nimănui. Când Doruk o vizitează și îi spune că după școală, a fost la fabrică împreună cu mama sa, fata îi spune clar că Nebahat privind-o în ochi i-a spus că din cauza ei a fost concediată. Doruk încearcă să se împace cu Asiye, dar aceasta refuză să-l creadă și conversația lor se termină brusc, când fata îi spune să plece dacă nu o crede.

Yasmin și mama ei sunt la restaurantul lui Nebahat, care le întâmpină și au conversație prietenoasă. Yasmin vrea să meargă la cinema, iar mama ei le sugerează să mănânce mai întâi ceva. Nebahat se alătură conversației și Sevval o invită să meargă cu ele la cinema și Yasmin este de acord să li se alăture fiului ei, Doruk, așa că cumpără patru bilete.

Afra și Leyla o vizitează pe Asiye pentru a le ajuta să învețe. Ele discută despre experiențele lor cu matematica și despre cum poate fi un subiect dificil de înțeles, apoi o felicită pe Asyie, pentru inteligența ei. Asyie îl aduce în discuție pe Oğulcan, care se luptă și el cu matematica și fetele încep să râdă.

Leyla îi spune Afrei că este pe cale să se înfiripe ceva între ea și Sarp, apoi glumesc despre o potențială relație între cei doi.

Afra vede ramele foto cu fotografiile de familie și când o întreabă cine sunt, Asyie le spune despre moartea părinților și fratelui ei și atunci fetele îi spun condoleanțe îi spun condoleanțe. Asyie le vorbește și despre fratele ei Kadir, care a murit într-un accident de circulație și nu au putut găsi persoana responsabilă. Conversația se încheie cu Afra, scuzându-se pentru că a adus în discuție un subiect sensibil și amândouă sunt de acord să continuă să învețe.

Doruk și Nebahat ajung la cinema, unde Yasmin și Sevval îi așteaptă să vizioneze un film împreună, însă tânără se supără pentru că a fost luat așa pe neașteptate. Mamele își exprimă entuziasmul față de film, în timp ce Doruk menționează că nu știe nimic despre acel film și dacă nu-i place o să plece.

La insistențele lui Nebahat, grupul decide să facă un selfie împreună ca amintire și să ia câteva gustări înainte de film. De fapt, Nebahat vrea ca Asyie să vadă acea fotografie. Toți se înțeleg bine, Sevval exprimându-și dorința de a deveni prietenă cu mama lui Doruk. Grupul este încântat să urmărească filmul, pe care îl descriu drept un film de acțiune-aventură uimitor.

Oğulcan și membrii familiei sale, discută despre rutinele lor zilnice și despre cum să l adoarmă pe bebeluș. Berk, este nerăbdător să îl vadă pe Umutcan, se duce la fereastra camerei lui Aybike și îi spune cât de entuziasmat este să-i vadă frățiorul.

Oğulcan încearcă să o țină ocupată pe mama sa, iar Aybike nu știu ce frățiorul la Berk și cei doi discută despre asemănările și diferențele dintre ei, iar la plecare îi oferă cadou o mașinuță cu telecomandă.

Tatăl lui TOLGA face un raid în casa fraților Eren!

Tarhan află unde se află fiul său Tolga și când dă un raid în casă și îl întâlnește pe Ogulcan înăuntru își descarcă nervii asupra lui, spărgând totul în jur, apoi îi spune să-l sune pe fiul său să vină acolo. Când Tolga ajunge acasă, lucrurile se înrăutățesc. În timp ce Oğulcan și Tolga fugeau de Tarhan, care îi amenința cu pistolul, mașina lui Gonul îl lovește brusc.

VIDEOCLIPUL ACCIDENTULUI LUI KADIR AJUNGE ÎN MÂNA LEYLEI!

În timp ce Sarp îi întinde o capcană lui Omer, Nebahat face totul pentru a-și dovedi nevinovăția ei lui Doruk. Tarhan nu vrea să-l lase pe Tolga singur cu sora sa și este accidentat.

Din cauză că telefonul lui Afra este stricat, Oğulcan îi dă telefonul mamei sale. Afra îi dă telefonul Leylei, care găsește imagini ale accidentului lui Kadir și este șocată de ceea ce vede. Leyla trăiește un mare șoc când vizionează videoclipul cu moartea lui Kadir, pe care îl recunoaște și o vede și pe Susen…

Produs de Nazlı Heptürk, regizat de Serkanİlk și scris de Gül Abus Semerci, popularul serial de televiziune „Totul pentru familia mea” continuă să-și lase amprenta în inimile serialturcesc.

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *