Totul pentru familia mea Episodul 67 Rezumat

Ce se întâmplă în Totul pentru familia mea Sezonul 3 Episodul 11?

Iată câteva dintre cele mai importante evenimente din episodul acesta:

  • Decizia neputincioasă a lui Asiye îl îndepărtează pe Ömer; Sevgi, care a văzut impasul lui Omer de data aceasta, ia o decizie radicală.

Totul pentru familia mea Episodul 67: În timp ce evenimentul organizat de Akif la clubul Yakut ajunge la o încheiere neașteptată, Emel se simte obligată să ia o nouă decizie cu privire la viața ei. Din păcate toți cei din club se simt rău și sunt duși la spital din cauza otrăvirii, iar Emel se hotărăște să meargă la orfelinat pentru a nu mai fi o povară pentru Omer și Asyie.

În timp ce Ömer strigă că calomnia lui Sarp nu este adevărată; Gönül și Şengül intră într-o mare rivalitate într-o cursă surpriză care va avea loc în cartier, așa că din nou corzile dintre Şengül şi Gönül sunt bine întinse.

Răbdarea lui Ahmet izbucnește după vicleșugurile făcute de Akif la club. O persoană neașteptată va apărea în Colegiul Ataman, care va introduce un nou proiect și, astfel, va uni băieții și mai puternic. De asemenea au loc evoluții importante au loc pe frontul Tolga.

Relațiile dintre Akif, Nebahat și Susan continuă, de asemenea, să se schimbe. Sinceritatea crescândă a lui Nebahat și Akif atrage atenția lui Suzan.

 

Decizia neputincioasă a lui Asiye îl îndepărtează pe Ömer; Sevgi, care a văzut impasul lui Omer de data aceasta, ia o decizie radicală.

În timp ce Berk face un plan insidios împotriva lui Doruk, o alegere importantă la Colegiul Ataman provoacă evoluții importante pe frontul lui Asiye și Aybike. Ultima mutare a lui Sarp, care a primit un penalitate cu Ömer la școală, îl îngrozește pe Ömer.

Akif se folosește un alt mod de a câștiga bani de data aceasta, tensiunea dintre copiii care sunt într-un grup pentru o misiune de proiect la Colegiul Ataman crește și mai mult.

Produs de Nazlı Heptürk, regizat de Serkanİlk și scris de Gül Abus Semerci, popularul serial de televiziune „Totul pentru familia mea” continuă să-și lase amprenta în inimile serialturcesc.

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *