Totul pentru familia mea Episodul 66 Rezumat

Ce se întâmplă în Totul pentru familia mea Sezonul 3 Episodul 10?

Iată câteva dintre cele mai importante evenimente din episodul acesta:

  • Akif pune in pericol viețile tuturor și circumstanța făcută în ascuns la club, a resultat cu otravirea oamenilor invitați.

Ce se întâmplă în episodul 66 din Totul pentru familia mea?

Totul pentru familia mea Episodul 66: În timp ce Ömer strigă: calomnia lui Sarp nu este adevărată; Gönül și Şengül intră într-o mare rivalitate într-o cursă surpriză care va avea loc în cartier. Arogantul de Sarp când ajunge la spital susține sus și tare că Omer a vrut să-i facă rău și de față cu părinții săi insistă să cheme poliția pentru a depune plângere. Omer, care trebuie să meargă la secția de poliție pentru declarații, își susține nevinovăția.

Din spusele fiului său, Ahmet decide caute dovezi împotriva lui Omer și când îl sună pe directorul Colegiului și cere filmările de pe camerele de supraveghere, Sarp se panichează când aude că este vorba de filmările de pe camerele de supraveghere și spune adevărul.

În cele din urmă, Ahmet îl face pe Sarp să-și retragă plângerea împotriva lui Omer. Așa că Ömer pleacă de la secția de poliție.

În cartier, apare un bărbat îmbrăcat la costum, caredistribuie pliante cu candidatura sa la funcția de primar, făcând promisiuni atractive pentru potențialii să-i a legături. Când se oprește la fast food-ul lui Gonul și Sengul, îl întreabă dacă pot candida și femeile. Cu toate că bărbatul le spune că nu se poate și le descurajează, cele două femei se încăpățânează și se avântă să nu rateze înscrierea la candidatura pentru șefia primăriei.

 

Rivalitatea dintre Şengül şi Gönül este dusă la următorul nivel. Ele participă la competiția pentru postul de șeful districtului. Ambele devin candidate și intră cu înverșunare în competiție distribuind afișe cu slogane electorale compuse de ele. Vicleanul de Akif o sprijină pe Şengül în campania sa. El îi face promisiuni pe care nu le poate respecta pentru a câștiga, în speranța că îi va oferi o funcție importantă dacă câștigă alegerile.

La cotețul copiilor, frații Eren întâmpină din nou probleme din cauza sărăciei și Omer văzând că nu mai face față, începe să plângă. Mătușica Sevgi încearcă să-l încurajeze și îl sfătuiește să ceară bani de la Ahmet, dar el nu acceptă.

Suzan o confruntă pe Ayla și îi spune că a sunat-o și i-a spus că Akif și Nebahat sunt împreună, apoi a trimis-o la acel restaurant și nici vorbă de așa ceva, deoarece soțul ei era la o întâlnire de afaceri cu niște străini. Când Ayla îi spune că întotdeauna Akif, a găsit o cale de scăpare, Suzan este surprinsă când își vede soțul în compania lui Nebahat. Cei doi se înțeleg să nege totul până la capăt și când Suzan îi întreabă de față cu Ayla, dacă au fost împreună la restaurant, Akif o acuză pe femeie că este o persoană foarte rea și că născocește tot felul de lucruri cu minciunile ei.

Berk și Doruk se întâlnesc față în față și se confruntă

În timp ce Berk face un plan insidios împotriva lui Doruk, deoarece il consideră vinovat pentru că s-a despărțit de Aybike, o alegere importantă la Colegiul Ataman provoacă evoluții importante pe frontul lui Asiye și Aybike. Berk surprinde o conversație privată dintre Asyie și Doruk, care îi spune iubitei sale un secret pe care nimeni nu-l știe, că de mic obișnuiește să doarmă cu un ursuleț. Așa că Berk scrie totul pe un bilețel, făcând în așa fel ca fata să pară că i-a divulgat secretul și Doruk pleacă din sala de clasă foarte supărat.

Când Asyie se întoarce acasă de la locul de muncă, își vinde geaca de pe ea, pentru a-i cumpăra surorii sale o pereche de ghetuțe roșii, deoarece adidașii s-au rupt și fetița se bucură enorm. Emel, care merge la muncă cu Asiye, scapă accidental suc pe haine și din acest motiv sora ei este concediată. Omer se duce la cinematograf împreună cu Susen și Leyla.

La școală, există posibilitatea de a merge în Italia cu o bursă și profesoara le spune că doar o persoană va fi aleasă din toată școala. Câștigătoarea concursului de compoziție va merge în Italia. Asiye este candidata perfectă, ea scrie că și-ar dorii să plece, dar renunță pentru că frații ei au nevoie de ea. Afra merge bibliotecă și crezând că au avut o temă, citește o parte din compoziția pe care Asyie a scris-o pentru bursa din străinătate:Trebuie să faci astfel de alegeri în viață, încât ceea ce câștigi ar trebui să merite ceea ce pierzi…

Aybike, care găsește foaia mototolită cu ce a scris verișoara ei în bibliotecă, o predă de parcă ar fi scris-o ea însăși, când Tolga o sfătuiește să o predea ca temă. Dar adevărul iese la iveală, când Afra strânge compozițiile colegilor și între cele două există niște schimburi de replici pe această temă.

Akif, care susține circumcizia în masă pentru ca Şengül să fie aleasă ca șefă, transformă clubul într-o sală de nunți, fără știrea lui Ahmet. Din cauză că nu are bani suficienți pentru carne, Akif alege oferta cea mai ieftină, fără să știe că bucătarul va prepara mâncarea cu carne expirată.

În timp ce evenimentul organizat de Akif la Yakut Club ajunge la o încheiere neașteptată, Emel se simte obligată să ia o nouă decizie cu privire la viața ei. Toți oaspeții care mănâncă orez cu carne, leșină unul câte unul. Şengül şi Tolga sunt unii dintre ei. Emel, în schimb, merge la orfelinat și le cere să o ia acolo pentru a nu fi o povară pentru frații ei. Când Asyie se întoarce acasă și observă că sora ei lipsește, începe să o caute într-o disperare împreuna cu mătușica Sevgi.

Produs de Nazlı Heptürk, regizat de Serkanİlk și scris de Gül Abus Semerci, popularul serial de televiziune „Totul pentru familia mea” continuă să-și lase amprenta în inimile serialturcesc

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *