Totul pentru familia mea Episodul 64 Rezumat

Ce se întâmplă în Totul pentru familia mea Sezonul 3 Episodul 8?

Iată câteva dintre cele mai importante evenimente din episodul acesta:

  • Gönül, care a dat foc mașinii lui Şengül se dovedește a nu fi chiar atât de rea, din moment ce îl salvează pe Akif!

Gönül dă foc mașinii lui Şengül!

Totul pentru familia mea Episodul 64: Gönül, care a pierdut restaurantul, contraatacă şi aprinde microbuzul lui Şengül. Gönül, care a dat foc microbuzului lui Şengül, pleacă cu intenția de a se face nevăzută. Dar strigătele de ajutor al lui Akif, o fac să își dă seama că este cineva înăuntru și îi sare imediat în ajutor. Ea strigă după ajutor în timp ce încearcă să stingă focul și Akif este salvat din incendiu. În acel moment, Şengül apare şi bănuit că Gönül i-a dat foc microbuzului, merge spre ea foarte furioasă. Numai că la prima vedere Gonul pare mai degrabă salvatoarea lui Akif și nicidecum cea vinovată de incendiu.

Ömer, care este găsit inconștient de șoferul autobuzului, care apelează la ambulanță și este dus de urgență la spital. Medicii bănuiesc că Ömer suferă de o hemoragie cerebrală. Ömer este internat în spital cu suspiciunea de hemoragie cerebrală. Asiye merge la spital și când află despre starea lui Ömer, se duce imediat acasă la Sarp, pentru a-i cere socoteală. Ea îi spune că fratele ei a făcut o hemoragie cerebrală din cauza lui și foarte curajoasă vrea să-și regleze conturile cu Sarp, fără să mai țină cont de nimic, așa că îl pălmuiește. Când Ahmet se duce la Omer să se intereseze de starea tânărului, mătușica Sevgi îi reproșează că dacă l-ar fi recunoscut pe nepotul ei ca fiu, nu ar fi existat o dușmănie între frați. Dar Ahmet nici măcar în ultimul ceas nu vrea să-l accepte pe Omer în viața sa și îi spune clar acest lucru mamei sale.

La spital, veștile bune o bucură pe Asyie și Doruk, când află de la doctoriță că au reușit să oprească hemoragia și Omer este în afara oricărui pericol. Dar pentru o perioadă de timp trebuie să evite loviturile la cap și pacientul este externat. Cu toate acestea, Omer este mai hotărât ca oricând să se răzbune pe Sarp și când le arată videoclipul în care Sarp avea la mână brățara de la locul accidentului, își dau seama că va fi greu să-l tempereze.

În ziua următoare, tânărul Omer este întâmpinat în fața casei de cele două fete care îl plac, Susan și Leyla, care au venit cu mașinile pentru a-l duce la școală. Leyla pleacă la școală împreună cu verișorii și sora lui Omer, care rămâne cu Susen și clarifică neînțelegerile dintre ei. De data aceasta Susen înțelege că Leyla prietena iubitului ei și nu există altă fată în inima sa.

 

Orhan, pe de altă parte, este mândru de Gönül pentru că a ajutat la stingerea incendiului din mașina lui Şengül și la salvarea lui Akif. Gönül, în schimb, se gândește să suporte costurile de reparație ale mașinii lui Şengül.

Lucrurile se complică atunci când Sarp este luat de poliție pentru declarații, însă tatăl său îl învață să nu recunoască ceea ce a făcut și cu toate că Doruk angajează un avocat bun pentru a-l reprezenta pe Omer, din lipsă de dovezi se închide cazul. Cu toate acestea, Sevval nu are de gând să lase lucrurile așa și face tot posibilul pentru ca Omer să fie dat afară de la școală, pe motiv că fiul ei nu este în siguranță. Dar în urma voturilor se decide ca tânărul să nu fie dat afară și toate acestea pentru că în cele din urmă Ahmet și-a dat seama că fiul său este cel vinovat.

Şengül, când află de la vecina ei că un băiat a văzut-o pe Gonul în acea seară cu o canistră în mână, sabotează magazinul lui Gönül împreună cu Hilmiye și apoi faci o plângere la poliție. Cei Protecția Consumatorului vin acolo și sigilează magazinul lui Gönül, care nu știe ce s-a întâmplat. Ulterior, Şengül începe să creadă că Gönül nu i-a ars maşina şi i-a sabotat magazinul degeaba, cand Gonul îi livrează masina reparată.

În timp ce Süsen și Berk decid să colaboreze, Şevval face tot posibilul să-l ţină pe Ömer departe de Sarp. Cu toate acestea, acest lucru pare imposibil pentru că Sarp stabilește o întâlnire cu Omer pentru a se lupta în timpul nopții. Din fericire Yasmin îl anunță pe Doruk, care se duce imediat acolo și evită o mare nenorocire cand Ömer și Sarp vor să-și regleze conturile. De îndată ce Sarp îl atrage pe Ömer și scoate cuțitul la el, Doruk și Asiye ajung acolo și îi despart.

Asiye acceptă oferta de bani a lui Şevval pentru a pune capăt luptei dintre Omer și Sarp Asiye în Episodul 64 din Totul pentru familia mea!

Şevval merge la Asiye şi îi oferă cinci sute de mii de lire turcești. Dar in schimbul acestor bani, ea le cere să plece din Istanbul. Asiye îi refuză oferta, dar ulterior se răzgândește. Asiye, care nu poate opri furia lui Ömer față de Sarp, trebuie să ia o nouă decizie cu privire la viața lor. Asiye merge mai târziu la Şevval şi îi spune că acceptă oferta şi ia banii pe care i-a oferit.

Produs de Nazlı Heptürk, regizat de Serkanİlk și scris de Gül Abus Semerci, popularul serial de televiziune „Totul pentru familia mea” continuă să-și lase amprenta în inimile telespectatorilor.

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *