Totul pentru familia mea Episodul 63 Rezumat

Ce se întâmplă în Totul pentru familia mea Sezonul 3 Episodul 7?

Iată câteva dintre cele mai importante evenimente din episodul acesta:

  • Accidentul lui Emel provoacă o panică serioasă în familia Eren.

Totul pentru familia mea Episodul 63: În episodul anterior, s-a văzut că Emel mergea pe bicicleta și a fost lovită de mașina condusă de Sarp. În timp ce strigătul lui Ömer era sfâșietor, soarta lui Emel a devenit o chestiune de curiozitate.

Pe de o parte, cuvintele lui Omer:„Vreau să fie găsit vinovatul și pedepsit cât mai curând posibil”, îți produc flori reci și pe de altă parte disperarea și frica lui Sarp, trece familia Yilmaz prin momente grele. Accidentarea fetiței este cercetată de poliție, care vine la spital și îi a declarație lui Omer.

În timp ce familia Eren este îngrijorată pentru Emel din cauza accidentului, familia Yilmaz este, de asemenea, îngrijorată pentru Sarp, care în fața tatălui sau varsă lacrimi amare și îl întreabă:„Mă duc la închisoare?”

Sarp, care s-a panicat pentru că a lovit-o pe micuța Emel, nu vrea să ajungă la închisoare, găsește sprijin cerând ajutor tatălui său, care se interesează la toate spitalele de starea fetiței pe care a lovit-o cu mașina și descoperă că este sora lui Omer. Din fericire micuța Emel scapă cu răni ușoare și după câteva investigații la cap medicii informează familia că fetița este în afara oricărui pericol și este externată.

 

Omer, zguduit ce i s-a întâmplat surorii sale, încearcă să afle cine a lovit-o cu mașina și a fugit de la locul accidentului, fără să mai țină cont că a fost rănit la cap și refuză îngrijirile medicale.

Gonul, care este foarte supărată că afacerile lui Sengul merg bine, se înfurie foarte tare pe ea și pune la cale un plan diabolic pentru a-i distruge afacerea. Sengul se bucură enorm când fiica ei îi spune că au câștigat 750 lire în doar șase ore și Ogulcan le spune că dacă continuă așa sunt la un click distanță de a-și construi lanțul lor internațional de chiftele.

Afra încearcă să-și încurajeze mama și aduce în discuție că au nevoie de promovare, deoarece Gonul se plânge că Sengul i-a furat clienții. Conversația lor este întreruptă de Ogulcan, care le duce chiftele la pachet, însă Gonul le aruncă când fiica ei vrea să guste.

Pe de altă parte, Leyla încearcă să-și convingă fratele să nu renunțe la școală și când Tolga începe să strige la ea, fata se sperie. Omer se duce împreună cu Asyie la locul accidentului și când intră în magazinul din apropiere, îl roagă pe vânzător să le dea voie să vizioneze înregistrările de pe camera de supraveghere, însă nu-i lasă.

La școală, Yasmin află că vor avea examen la chimie și din cauză că nu poate pricepe nimic din această materie și este sigură că nu va trece examenul, se duce în cancelarie să fure întrebările la examen din dulapul profesoarei, însă este prinsă de Doruk. El o convinge că dacă va învăța cu persoana potrivită v-a trece examenul, așa că o invită acasă la Omer și ea acceptă. Când Doruk vorbește cu Asyie, care învață cel mai bine la chimie, decid că oferindu-i meditații fetei, vor putea să îmbunătățească relația dintre Yasmin și fratele ei Omer.

Când Orhan se duce la Sengul să-i de-a se returneze înapoi cardul, află că a plătit cu el 50.000 de lire pentru a cumpăra microbuzul și deși la început se enervează, în cele din urmă încheie conversația râzând.

Afra, care vrea să-și ajute mama, îl minte pe Ogulcan că are un plan să pună capăt dușmăniei dintre mamele lor, așa că se duc la microbuz și pregătesc chiftelele împreună. Numai că vicleană de Afra, când rămâne singură adaugă sare în exces, fără să știe că Ogulcan o vede în oglinda retrovizoare a mașinii. El începe să adauge multă sare, afirmând că acesta este secretul chiftelelor delicioase, Afra se enervează și pleacă se enervează și pleacă când își dă seama că planul ei a eșuat.

În timp ce toate aceste evenimente au loc, Akif negociază cu șoferul care livrează marfa și-l convingesă mai adauge un zerou pe factura în valoare de 5.000 de lire. Când șoferul îi spune că îi este frică că domnul Ahmet își va da seama, Akif îl asigură că el este managerul și că nu vor avea probleme, așa că acceptă să împartă totul în două.

La club, Suzan îl roagă pe Ahmet să semneze niște acte, deoarece pe Nebahat nu a găsit-o și trebuie să trimită urgent contabilului un email cu lista membrilor care nu și-au plătit cotizațiile. Conversația lor este întreruptă de Sevval, care face afirmații precum cădoi foști iubiți se întâlnesc din nou ani mai târziu. Suzan este deranjată de afirmațiile lui Sevval și dupăun schimb de replici acide, îi spune că fiul ei nu știe că Ahmet este tatăl sau și ar fi bine să păstreze acest secret, apoi pleacă nervoasă.

Akif vrea să-i fac o surpriză lui Suzan și când ajunge la cotețul de găini, aude conversația dintre mătușica Sevgi și Asyie. Elaflă că tatăl lui Ömer este Ahmet și după ce îi reproșează lui Suzan că i-a ascuns acest lucru, pleacă de acasă. Când Nebahat îl sună îngrijorată că nu știe unde este fiul lor, se duce acasă la ea. Cei doise îmbată criță în timp ce depănă amintiri și conversația lor se termină cu o noapte petrecută împreună.

Doruk și Asiye decid să o ajute pe Yasmin cu examenul la chimie. Iar Omer, care îl caută pe cel care a lovit-o pe Emel, dă peste dovezi, care îl fac vinovat pe Sarp, dar pur și simplu nu știe ce pericol îl așteaptă în realitate.

Pe de altă parte, Yasmin se duce să învețe la Omer și în același timp încearcă să afle dacă au vizionat înregistrările de pe camerele de supraveghere din momentul accidentului lui Emel și printr-un mesaj își informează fratele că totul este în regulă. Proprietarul magazinul de anvelope vine la ei și le înapoiază bicicleta reparată și lucrurile lui Emel. Yasmin se panichează când vede printre lucrurile fetiței, brățara pe care i-a făcut-o cadou fratelui ei, dar reușește să o ia să nu rămână ca dovadă, apoi pleacă acasă.

În ziua următoare, Doruk nu își găsește ochelarii de soare și când intră în camera mamei sale, îi găsește împreună în pat și când îi trezește, toți treirămân surprinși de ipostaza în care se află. Există unele schimbări în relația dintre Nebahat și Akif și evoluțiile neașteptate surprind pe toată lumea. Doruk, care pare foarte dezamăgit de ceea ce au făcut părinții săi, le cere explicații și Akif pe un ton rușinat îi cere scuze atât fiului său, cât și lui Nebahat, afirmând că a fost o slăbiciune de moment.

La restaurantul lui Gonul, ajunge agentul comercial cu marfa și când Orhan vrea să plătească factura cu cardul, apare pe POS fonduri insuficiente. Orhan, care este un bărbat cinstit, îi spune că i-a dat lui Sengul suma de 50.000 de lire pentru nevoile copiilor. Afra reușește să-și calmeze mama, dar când Sengul oferă gratuit oamenilor de pe stradă sandvișuri cu chiftele și îi invită să mănânce la ea, Gonul că este picătura care a umplut paharul.

„Sfârșitul drumului pentru Akif!”

Akif se împacă cu Suzan, care îi cere scuze că nu i-a spus despre Ahmet, însă el îi ascunde despre noaptea petrecută împreună cu Nebahat. Spre seară, Akif nu are cheie să intre în casă și când o sună pe soția sa îi spune că se va întoarce târziu de la serviciu, așa că se duce să mănânce chiftele la Sengul și adoarme microbuz.

La restaurant, Omer începe să aibă amețeli din cauza bătăii primite de la Sarp și Suzan foarte îngrijorată îl duce la spital. Când medicul îl întreabă dacă a fost lovit la cap în ultima vreme, îi spune că câțiva abonați l-au atacat și se recomandă o tomografie la cap. Iar în drum spre casă, Omer primește un videoclip cu Sarp în coșul de gunoi și când observă brățară de la mână colegului său, își dă seama că Sarp a lovit-o cu mașina pe Emel și din cauza amețelilor leșină.

Gönül,care este furioasă din cale afară vrea să se răzbune pe Şengül, așa cădă foc microbuzului, fără să știe că Akif este înăuntru. Când Akif se trezește din cauza fierbințeli începe să strige căși-a înșelat soția și a ajuns în iad.

Produs de Nazlı Heptürk, regizat de Serkanİlk și scris de Gül Abus Semerci, popularul serial de televiziune „Totul pentru familia mea” continuă să-și lase amprenta în inimile telespectatorilor.

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *