Totul pentru familia mea Episodul 61 Rezumat

Iată câteva dintre cele mai importante evenimente din episodul acesta:

  • Afra decide să facă un plan pentru a-și face mama fericită
  • Decizia lui Nebahat cu privire la Suzan provoacă un nou început pentru Suzan și Akif

Totul pentru familia mea Episodul 61: În timp ce frații Ereni o primesc pe mătușa Sevgi în casa lor, Afra de dragul mamei ei pune la cale un plan pentru a-i face pe plac mamei ei.

Între timp, Ahmet se duce acasă la Ömer să-și aducă mama înapoi acasă. Cu toate acestea, mătușa Sevgi, care a auzit despre planul lui Ahmet și al soței lui, îl informează pe fiul ei.

Nebahat devine parteneră de afaceri cu Ahmet!

Relația dintre Nebahat și Ahmet câștigă amploare și evoluții importante continuă să fie experimentate pe frontul Nebahat și Ahmet. Nebahat începe să-l placă pe Ahmet. Şevval merge la restaurant cu Ayla. Cu toate acestea, când Ahmet vine la club la cină cu soția sa și Ayla, Nebahat primește șocul vieții ei. Când chelnerul nu vrea să o servească pe Ayla, Nebahat vine la masă. Şevval îi spune că este soția partenerul ei și Nebahat este șocată când află.

Nezahat află că Akif locuiește în aceeași casă cu Suzan

Nebahat îi prinde pe Suzan și pe Akif împreună și îi afară pe amândoi din casă!

Akif începe să stea cu Suzan. Nezahat vine la Suzan și când Akif deschide ușa, își dă seama că cei doi locuiesc împreună în acea casă și îi dă afară pe amândoi din casă. Suzan rămâne pe stradă cu Akif, neavând încotro să meargă.

Akif și Suzan se duc acasă la Şengül, care acceptă să-i găzduiască pentru o zi. Cei doi amorezi se adăpostesc la Şengül şi acolo Suzan se întâlneste faţă în faţă cu mătuşa Sevgi. După mulți ani, Suzan îi spune mătușii Sevgi tot ceea ce a făcut Ahmet și bătrânica îi cere scuze lui îi cere scuze. Decizia pe care Nebahat a luat-o față de Susan devine un nou început atât pentru ea, cât și pentru Akif. A doua zi, Suzan și Akif găsesc și închiriază o casă.

Asiye, Doruk și Ogulcan pun la cale ceva pe la spatele lui Omer

Asiye află împreună cu Doruk că Ahmet este tatăl lui Ömer, dar ezită să-i spună.

În timp ce Omer caută un răspuns la întrebarea sa arzătoare, o obligă pe Asiya să facă o alegere dificilă. Asiye, Doruk și Oğulcan aud că Ahmet este tatăl lui Ömer și vorbesc între ei și să facă un test ADN înainte ca Ömer să afle. Doruk, care obține cumva o probă din ADN-ul lui Ahmet, dă probele spitalului.

În urma testului, iese că Omer este fiul lui Ahmet. Când Ömer află de la Sarp că Sevgi îi va lăsa o moștenire, se duce la Suzan. În timp ce Asiye se pregătește să-i spună lui Ömer adevărul, ea află că el vorbește cu Suzan.

Asiye, care i-a pus pe Ömer și Ahmet să facă un test ADN, a trebuit să-i ascundă rezultatul lui Ömer, când află adevărul.

— Omul ăsta este tatăl meu?

Ömer decide să facă un test ADN

Ömer, care decide să facă un test ADN, este marcat de cuvintele: „Există o singură modalitate de a afla adevărul, un test ADN…”. Ömer, aflase deja de la Suzan că numele tatălui său este Ahmet Yılmaz. El își amintește de el și devine foarte suspicios. El nu vrea să trăiască cu această suspiciune și merge la Suzan și o întreabă dacă Ahmet este tatăl său. Suzan nu îi spune lui Omer adevărul.

Ömer ajunge acasă și îi spune lui Asiye că bănuiește că Ahmet este tatăl său, dar că a aflat de la Suzan că nu este tatăl lui. Asiye, în schimb, nu-i spune despre știi că vin cățel stai testul ADN pe care îl are.

La școală, frânghiile erau încordate între Berk și Tolga și lucrurile se înrăutățesc. Relația dintre Süsen și Ömer, care a ieșit la cină cu Sarp, se înrăutățește și ea. Yasmin și Asiye ajung în turneul de șah desfășurat la școală. Yasmin o provoacă pe Asiye în turneul în care duo-ul se va duela.

În timp ce Orhan îi cere iertare lui Gönül, Asra, fiica ei îi întinde o capcană lui Şengül. Ea o păcălește trimițând mesaje ca și cum ar fi fost Orhan. Amintindu-și conversația cu Suzan, Ömer devine curios și se duce să întrebe dacă Ahmet este tatăl său.

Produs de Nazlı Heptürk, regizat de Serkanİlk și scris de Gül Abus Semerci, popularul serial de televiziune „Totul pentru familia mea” continuă să-și lase amprenta în inimile telespectatorilor.

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *