Totul pentru familia mea Episodul 61 Rezumat

 

Șengul și Aybike se supără foarte tare când află că Asiye lucrează pentru Gonul și fac un gard între casa lor și coteț.
Orhan divorțează în sfârșit de Şengul. Îi povestește lui Omer că se simte fericit, liniștit și parcă a mai întinerit de când a intrat Gonul în viața lui, deși încă nu este nimic între ei.
Gonul își dă seama că Șengul plănuiește ceva împotriva nepoților lui Orhan și o plătește pe Hilmie să afle ce pune la cale.
Șengul vorbește cu agentul imobiliar să îi propună proprietarului casei să-i scoată afară pe Omer și pe surorile lui și să construiască o căsuță în locul cotețului, pentru o chirie mai mare.
Gonul îi face și ea o ofertă agentului pe care nu o poate refuza. Îi va plăti dublul chiriei pe un an de zile dar să o scoată afară pe Sengul pe motiv că a întârziat cu plata chiriei câteva luni și să îi mute pe orfani în casă, în locul ei.
Agentul imobiliar merge și spune familiei Eren că proprietarul casei vrea ca Șengul să plece iar copiii să se mute în casă. Omer află atunci că Șengul a vrut să îi scoată afară și se supără foarte tare amintindu-și tot ce le-a făcut și îi spune să plece din casa lui.

Nebahat și Ayla fac un plan prin care îl constrâng pe Akif să își plătească o parte din datorii și astfel Suzan este eliberată.
Suzan îl vizitează pe Omer și îi spune că imediat ce se redresează, va plăti datoria lui Harika. Sevgi se ascunde ca să nu o vadă.
Suzan se preface că crede tot ce îi spune Akif dar împreună cu Nebahat și cu Ayla îl vor face să plătească.
Din păcate, Akif o prinde când caută în seiful lui documente pe care le-ar putea folosi împotriva lui.

În versiunea originală a serialului, aceasta este episodul 54.

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *