Totul Pentru Familia Mea Episodul 58 (Rezumat)

Nebahat cheamă doctorul pentru Akif și își revine după tratament.
Acum trebuie să salveze ce mai poate din averea lui și trece toate proprietățile pe compania lui Nebahat, ca să nu îi fie confiscate pentru ratele neplătite ale companiei.
Pentru a-și salva pielea, trece președinția consiliului de administrație al companiei pe Suzan. Astfel, la finalul episodului, în loc să fie arestat el, este arestată Suzan pentru neregulile companiei.
Akif promite că o va salva din închisoare.
Harika nu vrea să mai locuiască cu el după ce i-a făcut asta mamei ei și neavând unde să meargă, îl roagă pe Omer să îi permită să stea cu ei.

Băieții vorbesc cu tatăl lui Emir și reușesc să le elibereze pe fete din arest.
Ayla vrea să le exmatriculeze dar mulți dintre colegii care află toată povestea despre arestul lor, spun că se vor transfera la altă școală dacă ele pleacă. Ayla renunță pentru că nu vrea un scandal.

Visele fraților Erin au fost spulberate. Când tatăl lui Omar apare în viața tânărului Berg, el află cum a murit tatăl său, iar secretul îi distruge prietenia.

Iar Doro Asi, care a plecat din conac neștiind ce să facă,

primește ajutor de la cei care nu se așteptau la lupta dintre Doro și Brick, care s-au lovit cu capul pe marginea iazului.

I-au speriat pe toți cei care l-au văzut pe Burke inconștient. Spre surprinderea lor, Duro a început să se învinovăţească.Rănarea lui Brick i-a şocat pe toţi cei care stăteau în conac.

Pentru că nu au înțeles. Din fericire, asta se întâmplă.

Au avut noroc și tânărul tocmai a scăpat împreună.

O lovitură în cap pentru că un măr l-a scos din piscină la timp după incidentul nefericit.

Berg le spune prietenilor săi că a alunecat. Și apoi văzând forma periculoasă a prietenului său cu furie îl doare pe Durok. care îl recunoaște.

 

colegilor săi că el și Berg se certaseră. Și de aceea partenerul lui l-a lovit în cap, vorbele sincere ale lui Dork creează multe semne de întrebare colegilor săi pentru că ei nu înțeleg motivul certurii lor și Biga se înfurie foarte tare în fiecare an. O’Merty spune că vrea să lucreze printre prietenii săi și întrebările lui sunt îngrijorătoare. Susan le spune să nu se pună între ei. că Duro și Berg sunt prieteni încă din școala elementară și nu i-a văzut niciodată luptând și apoi întreabă brusc unde? M-am dus în Asia și i-am spus că m-am certat cu sora mea.

 

O părăsește pe Marg, care află adevărul despre moartea tatălui său, decide să se distanțeze de Durk, iar această distanță începe să-i sporească furia față de prietenul său, pe de o parte, și pe Orhan, pe de altă parte. Se dovedește că ea este însărcinată. Și nu există speranță. După ce Shenke a plecat, Orhan a încetat să se mai gândească și s-a dus la fosta lui soție și a întrebat-o ce ascunde de el. Shinichi ii spune ca este insarcinata si intreaba daca este fata sau baiat. Că este bărbat căsătorit și de ce o întreabă de copil. Așa că spune că nu știe pentru că a vrut doar să știe la naștere. Ion, în schimb, încă mai speră asta

 

Shengol nu este însărcinată și îi spune totul fiicei sale. Aphra nu are aceeași idee despre ce este în inima lui și când îi amintește că femeia a plâns, Ghion îi spune. Că nu-l cunoaște deloc pe Shengol este un truc. Și cum o ține pe Orhan în parc când un băiat se apropie de ea. Și Tolga și Lily sar imediat să-l ajute. Tolga cu acest soc il invata o lectie sa nu profite de fetele ramase singure si apoi se duce acasa cu uleiul si astazi il deranjeaza de tatal tanarului, o relatie tata-fiu intre Tarhan si Tolga.este foarte rece.

 

Și Evident, tânărul avea nevoie de multă dragoste după ce și-a pierdut mama. Și văzând că tatăl său nu-i dă, a încercat să-i atragă atenția făcând diverse rele. Dar hangiul îi cere să-l găsească pe idiot. După plecarea Leilei, tatăl său îl mângâie pe fratele său după plecarea Lailei. Iar Aasi înțelege de ce Tolga s-a comportat așa.La început, Umar le-a întrerupt conversația, ceea ce a fost foarte deranjant. că Aussie nu i-a răspuns la telefon și când a aflat unde era. Se duce la casa Lailei, care o primește acasă pentru a se împăca cu ea și a avea grijă de stresul ei.

 

Lui berg este greu de potolit Hai la face un scandal cu țipete urmate de amenințări și reproșuri la adresa lui nebahaci și achiv pe care îi acuză de moartea soțului ei după ce ai la își varsă amarul îi spune prietenei sale că parteneriatul lor s a încheiat și cei doi soți sunt luați de poliție pentru a le lua declarații din lipsă de probe și dovezi achiv și ne Bahar sunt lăsați liber și acest lucru în furie și mai mult pe Aida care încă mai caută să și răzbune soțul achif îi Cere ajutorul lui Omer și face o înțelegere cu el în timp ce frații e ren se bucură de viața bogată pe care o au achit care a rămas fără un ban caută modalități de a și recâștiga Fosta putere cu tot felul de viclenii ati îi Cere ajutorul lui Omer pentru

 

Cu toate acestea vicleanul de a i reușește să l convingă să l lase să aibă o întâlnire de afaceri la conac pentru a fi credibil în fața noului partener deoarece și a distrus reputația și nimeni nu mai are încredere în el un eveniment neașteptat de la Colegiul ataman se transformă într o cursă a cerbă pentru toți la școală merg vrea ca toți colegii lui să afle Cum a murit tatăl său și când ajunge la postul de radio din incinta colegiului îl forțează pe unul dintre colegi să i facă loc la microfon el anunță în direct ce i au făcut părinții lui Doru tatălui său și toți colegii lor rămân șocați Când aud că au Chip și ne Bahar i au cauza moartea tatălui lui Berk după această mărturisire neașteptată Frăția lor dă semne că s a terminat și din acel moment merg începe să își verse toată curea pe doruc Pe de altă parte Orhan pare foarte entuziasmat că va avea un copil și fără ca soția sa să știe se duce să cumpere haine pentru bebeluși eu nu care era în trecere prin acea zonă îl Observă pe soțul ei prin geamul magazinului

 

or o din ghi ar to apare ac buchet de flori în restaurantul Unde lucrează susan și îi spune că între el și ne bahard Nu este nimic ea se enervează și îi reproșează că atunci când a fost reținută și suspectată de uciderea lui restul e la tăcut chiar dacă știa adevărul știm că ar fi putut fi arestată apoi aruncă un pahar cu apă în față la una dintre activitățile școlii cei doi profesori le spun tinerilor să și aleagă perechile pentru a face o cursă cu ATV urile și că ei îi așteaptă la linia de sosire pentru a desemna câștigătorii merg profită de ocazia ivită pentru a se răzbuna pe prietenul său și intră cu ATV ul în ce l condus de Doru care făcea echipă cu asie și le pune viața în perico

 

ai se enervează și strigă la el că vara ei putea fi lovită mai rău acuzându l că este plin de furie și nu mai gândește logic la restaurant suzan îi cere scuze șefului ei pentru cele întâmplate și când o strânge tare de mână apare Omer și îi dă un pumn strigând la el că dacă îi va mai atinge mama îl va ucide în timp ce ieșeanghiul se plimbă pe stradă cu copiii ei eu nu l o vede și după ce o face mincinoasă începe să o tragă de păr afra care era în magazin fuge acolo imediat și când îi spune mamei ei să lase în pace femeia orice aibike află că este fiica lui keol și rămân

 

un și mai Select dar odată ajunși acolo sunt informații că se poate intra doar cu rezervare și când tânărul încearcă să l mituiască pe bărbatul de la intrare iubita sa se enervează și pleacă după ce susem îi spune că a fost nepoliticos și că nu totul se poate cumpăra cu bani explicându i că bogăția nu este așa pleacă foarte supărată Leila trece pe acolo cu mașina și când îl vede pe umeri în stradă se oferă să l ducă acasă și în drum spre casă se opresc să mănânce la un restaurant în aer liber fata îi spune că visului este să devină o bucătăreasă bună și când îl întreabă dacă mai are frați sau surori află că a mai avut un frate care a murit când Leila vrea să facă un selfie împreună Omer o întreabă dacă va distribui foto

 

Află că am mai avut un frate care a murit când Leila vrea să facă un selfie împreună Omer o întreabă dacă va distribui fotografia și îi spune că nu vrea să o supere pe iubita sa deoarece au avut o ceartă și fata înțelege Ber trece pe acolo și vede împreună o mers se întoarce mai devreme acasă împreună cu sora sa și afaceristul invitate achie începe să le pună întrebări copiilor și în acel moment sună soneria și Factor își deschide ușa familia ilmaț formată din patru membri care bate brusc la ușa conacului îi trece pe Frații ren printr un mare șoc Ahmed tatălui Omer întreabă ce se întâmplă și ce caută ei acolo iar a mers se prezintă proprietarul casei și când îl întreabă cine este el de fapt spune cu voce tare că este fiul Doamnei sev  min nu a vă m ne episod

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *