Totul Pentru Familia Mea Episodul 57 (Rezumat)

Fetele nu încearcă să-l salveze pe Emir pentru că nu știu să înoate dar cheamă salvarea.
Emir a ieșit singur din mașină și este găsit pe malul lacului inconștient.
Ele se ascund și privesc de departe ce se întâmplă apoi se înțeleg să nu spună nimănui și se întorc acasă așteptând speriate ce se va întâmpla.
A doua zi, Emir le amenință că le va denunța dacă nu vor face tot ce spune el. Sora lui și Tolga sunt implicați și ei în jocurile lui.
Fetele sunt nevoite să le facă probleme lui Omer, lui Doruk, lui Berk și lui Ogulcan.
Apoi, când nici nu se așteaptă, Emir le denunță.

Şengül găsește eșarfa pe care Gonul a ascuns-o în patul ei.
Gonul îl cheamă pe Orhan acasă la ea seara, mințind că tipii care i-au distrus restaurantul sunt în fața casei. Hilmie îl vede pe Orhan ieșind din casa ei și îi spune lui Şengül.
După aceste întâmplări, Şengül deschide procesul de divorț.

Akif le înșeală pe Nebahat și pe Ayla și le face să piardă o sumă mare de bani fiindcă nu au acceptat ca Suzan să lucreze cu ele la compania de cosmetice pe care vor să o deschidă.
În aceeași zi, el face infarct după ce pierde toți banii companiei făcând o investiție care spera să îi aducă un mare câștig.

În versiunea originală a serialului, acesta este episodul 50.

Se întoarce cu susul în jos în timp ce ultima mișcare a mătușii selfie Care este de fapt bunica lui umed din partea tatălui său însă el nu știe deocamdată vine ca un mare șoc pentru frații rest ne lipsește doar ceea ce am pierdut nu ceea ce am renunțat deja schengul este supărată de reacția lui umer și Caută diferite moduri de a i pune perfracție rele într o situație dificilă ea se înfurie foarte tare pe ultima mișcare a lui Omer și își face planuri diferite pentru ca

 

frații să intre într o situație dificilă este împrumută de la nevahat și cumpără casa în care locuiește ea dar și cotețul de găini a nepoților ei în timp ce neînțelegerile dintre fracții eren și semnul sunt din ce în ce mai evidente această situație se reflectă și în viețile verișori Relația dintre Orhan și pionul emoțian mânării diplomelor de calificare a Colegiul ataman aduce în inima colegilor tristețea despărțirii un alt an școlar s a încheiat și toată lumea își primește diploma și sunt fericitați de directori și profesoara ar fi el primește și diploma lui și urmează să i o înmâneze

 

verișoarei sale Urmează și continuarea așa că Fiți pe fază și veți afla ce s a întâmplat cu Marele afacerist achifataman să aveți parte de un crăciun binecuvântat echipa țineam ales vă dorește sărbători fericite ne revedem în curând 

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *