Totul Pentru Familia Mea Episodul 54 (Rezumat)

Kaan o împiedică pe Susen să spună că Melisa l-a accidentat pe Kadir dar amândoi cad de la etaj și sunt răniți.
În drum spre spital, Kaan îi spune lui Akif că a făcut-o pentru a-și proteja familia. Akif este cu adevărat devastat.

Când Susen iese cu bine din operație, Akif o întreabă dacă a meritat ce a făcut și o imploră să încheie subiectul accidentului pentru totdeauna că nimic bun nu va ieși din asta, doar mai multă suferință. Susen promite că nu va spune nimănui.
Kaan moare la spital.

O lună mai târziu, Susen se întoarce la școală și Tolga o presează să le spună de ce s-a certat cu Kaan pentru că vrea să știe motivul pentru care prietenul lui a murit. Toți ceilalți și mai ales Doruk îi spun să nu mai insiste pentru că Susen nu vrea să vorbească despre asta.

Ayla administrează acțiunile lui Berk și începe să lucreze la companie cu Akif. Îi propune lui Nebahat să lucreze cu ea, ca să o ajute să nu cadă în cursele lui Akif.
Akif se așteaptă să îl încurce dar ele reușesc să încheie o afacere importantă pe care el se străduia să o obțină de câteva luni.

Orhan încă locuiește în apartamentul lui Gonul și a început să lucreze la restaurantul ei.
Sengul vrea să pună laxative în mâncarea de la restaurant, sperând că așa îi va crea probleme lui Gonul ca să piardă restaurantul și să se mute. Din greșeală pune insecticide în prăjitura pe care Gonul o servește familiei ei.
Când își dă seama ce a făcut, Sengul fuge într-un suflet la restaurant. Cu excepția lui Asiye, toți copiii familiei Eren au mâncat din desert și au leșinat.

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *