Tom Cruise a avut doar șase secunde până să i se deschidă parașuta în Misiune: Imposibilă 7

Celebru inclusiv prin faptul că își face singur chiar și cele mai riscante cascadorii, Tom Cruise a avut de înfruntat încă o senzație specială pe platourile celui de-al șaptelea film al francizei „Misiune: Imposibilă”, „Mission: Impossible – Dead Reckoning, Part One”, care va avea premiera în această vară. Vedeta hollywoodiană a avut doar șase secunde până să i se deschidă parașuta la una din cascadoriile impuse de rolul faimosului agent Ethan Hunt, scrie collider.com.

După marele succes al filmului „Top Gun: Maverick” (2022), Tom Cruise se pregătește pentru o altă lansare de proporții.

„Mission: Impossible — Dead Reckoning Part One” (2023), care va ajunge pe ecrane în această vară (din 14 iulie în cinematografele din România), este al șaptelea film al celebrei serii care îl are ca protagonist pe celebrul agent Ethan Hunt.

Șase secunde până la sol

Tom Cruise a fost invitat recent la show-ul „Jimmy Kimmel Live!” pentru a promova „Top Gun: Maverick” înainte de ceremonia Oscarurilor (care va avea loc pe 12 martie – n.r.), dar și pentru a lansa turneul de promovare al noului film din seria „Misiune: Imposibilă”. El a vorbit despre cascadoria nebunească din această nouă aventură a lui Ethan Hunt, despre care toată lumea voia să știe detalii după ce noul trailer al filmului a dezvăluit un mic fragment dintr-o secvență în care personajul interpretat de Tom Cruise sare cu motocicleta într-o prăpastie.

Tom Cruise a comentat secvența respectivă în fața unui public numai ochi și urechi cu privire la amănuntele noii sale cascadorii, pentru care a spus că s-au turnat opt duble. Secvența îl arată pe Tom Cruise călare pe motocicletă pe vârful unei stânci, aruncându-se de acolo în clipa următoare.

Filmat în cădere liberă, actorul a dezvăluit că a avut la dispoziție aproximativ „șase secunde pentru a i se deschide parașuta”, exact înainte să lovească pământul. Tom Cruise a mai spus că a fost nevoit să se asigure că nu se va agăța de motocicletă în niciun fel, așa că a avut până și șireturile lipite de ghete.

El a povestit că a visat toată copilăria să facă asemenea figuri și să-și câștige existența din așa ceva: „Folosesc tot ce pot, fiecare instrument pe care îl am la îndemână, pentru a distra publicul. Când eram copil încercam tot felul de chestii, o dată am furat cherestea din depozitul de vechituri, apoi am coborât panta cât de repede puteam, am atins rampa și am sărit peste coșurile de gunoi. Nu eram antrenat, așa că am despicat lemnul în jumătate, m-am izbit de coșurile de gunoi și am petrecut următoarele zile în spital”.

Tom Cruise, cascador și negociator

Tom Cruise este deja faimos pentru cascadoriile spectaculoase pe care le-a executat singur în filmele din seria „Misiune: Imposibilă”, care au devenit și mai intense cu fiecare nouă peliculă.

După ce l-am văzut călărind prin deșert sau aruncându-se de pe Burj Khalifa, trailerele celor mai noi filme ale francizei, a șaptea și a opta parte (care se vor numi „Mission: Impossible — Dead Reckoning Part One” și „Mission: Impossible — Dead Reckoning Part Two”), ne-au dezvăluit câteva frânturi din ce ne pregătește acum actorul.

Primul trailer al filmului „Mission: Impossible — Dead Reckoning Part One” ne arată nu doar secvența deja faimoasă cu motocicleta, ci și pe Tom Cruise gonind pe străzile Romei și Veneției sau luptându-se cu o întreagă trupă de atacatori într-un luxos tren de epocă.

De asemenea, în al optulea film din serie, „Mission: Impossible — Dead Reckoning Part Two”, care va avea premiera în 2024, îl vom vedea pe Ethan Hunt (Tom Cruise) zburând cu un biplan din perioada celui de-al Doilea Război Mondial.

Pe lângă cascadoriile uluitoare pe care le face în numele temerarului său Ethan Hunt, Tom Cruise s-a impus și ca un negociator imbatabil. El a convins cu succes studiourile Paramount să amâne vânzarea filmului „Top Gun: Maverick” către platformele de streaming în timpul pandemiei, ceea ce a dat roade, filmul încasând aproape 1,5 miliarde de dolari la box office-ul internațional. Acest succes i-a adus actorului o influență fără precedent la studiouri. Tot datorită lui, bugetul pentru al șaptelea film al francizei „Misiune: Imposibilă” a crescut la aproape 300 de milioane de dolari.

Filmul „Mission: Impossible – Dead Reckoning, Part One”, pe care îl vom vedea în România începând din 14 iulie, îi are în distribuție, alături de Tom Cruise, pe Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Hayley Atwell, Vanessa Kirby, Pom Klementieff, Shea Whigham, Cary Elwes și Esai Morales. Cel de-al optulea film al francizei, „Mission: Impossible — Dead Reckoning Part Two”, va sosi în cinematografe pe 28 iunie 2024.

About Admin

Check Also

Beatrice Busuioc, noua „Supernanny” de la Prima TV. Cum putem gestiona relația părinte-copil. EXCLUSIV

Dacă Mary Poppins ar ajunge în secolul XXI sigur ar avea un show la TV! …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *