„TIME”, UN NOU SERIAL ÎN GRILA BBC FIRST. CINE SUNT ACTORII PRINCIPALI

BBC First difuzează serialul britanic „Time”, realizat în 2021 și câștigător a două trofee BAFTA TV Awards.

„Time”, un nou serial în grila BBC First. Cine sunt actorii principali

O portretizare de impact a vieții de închisoare, miniseria în trei episoade îi are în rolurile principale pe doi dintre cei mai apreciați actori britanici: Sean Bean („Urzeala tronurilor”, „Stăpânul inelelor: Frăția inelului”) și Stephen Graham („Pirații din Caraibe”, „Peaky Blinders”).

Premiera serialului „Time” are loc luni, pe 26 ianuarie, de la ora 22.30.

Serialul îl are ca personaj central pe Mark Cobden (Sean Bean), un tată și un soț ca oricare altul, care ucide accidental un om nevinovat. Torturat de imagini ale victimei, Mark își acceptă penitența, o condamnare de 4 ani de zile și îl întâlnește în închisoare pe gardianul Eric McNally (Graham), un om excepțional care face tot ce poate să-și protejeze deținuții. În mod paradoxal, soarta îi pune în ipostaze neașteptate.

În martie anul trecut, BBC a anunțat că va face și un al doilea sezon al poveștii descrisă drept „greu de privit”, despre realitatea din penitenciarele britanice, văzută atât prin ochii deținuților, cât și a ofițerilor de pază. Din câte se pare însă, noile episoade au și alte personaje, două femei de astă-dată, scrie RadioTimes.

Trailer „Time”, serial BBC First:

 

About Admin

Check Also

America Express 28 februarie 2023. Drumul aurului continuă printre lacrimi, în cursa suspinelor

Ediție nupțială de excepție a reality show-ului America Express, aseară, la Antena 1: cele 6 perechi de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *