SURVIVOR ROMÂNIA 2023. PROGRAMUL DE DIFUZARE

Survivor România 2023 a început la Pro TV pe 9 ianuarie, iar acum postul din Pache Protopopescu a anunțat o schimbare a grilei pentru perioada următoare. Iată ultimele modificări din programul Pro TV și când va fi difuzat Survivor.

Survivor România 2023, cele mai noi informații despre show-ul de la Pro TV

Update 31 ianuarie: Luni seară Faimoșii și Războinicii s-au luptat cu toate forțele pentru a câștiga jocul de recompensă. În final, Faimoșii au fost câștigătorii „premiului” pus în joc: 3 empanadas de persoană.

Seara a continuat cu primul Mini Game al sezonului. Și de această dată motivația a fost mai mare în tribul Faimoșilor care și-au dorit miza: omletă! Astfel, cu o victorie la limită, 5 la 4, aceștia au reușit o zi perfectă în care s-au hrănit și au simțit că au din nou parte de energia necesară pentru a continua seria bună din ultima vreme.

Update 26 ianuarie: Miercuri seară a avut loc Consiliul de eliminare. În pericol de eliminare au fost trei Războinici: Andrei Neagu, Răzvan Danciu și Codruța Began. În final, Daniel Pavel a anunțat că Răzvan Danciu trebuie să părăsească Survivor România 2023, potrivit votului celor de acasă.

Echipa Faimoșilor a rămas, momentan, fără Ionuț Iftimoaie, care este accidentat.

Update 25 ianuarie: Marți seară a avut loc un nou Consiliu, iar cei trei concurenți propuși spre eliminare fac parte din echipa Războinicilor. Daniel Pavel a prezentat nominalizările în fața tuturor. „Andrei Neagu, este nominalizarea colectivă a tribului Războinicilor în această seară”, a spus prezentatorul Survivor România.

Apoi, Alin Chirilă și pe Alexandra Porkolab au fost rugați să își spună opinia. Alina l-a nominalizat pe Răzvan Danciu, iar colega lui pe Codruța.

Update 24 ianuarie: Luni seară, prima probă a fost cea dată în Jocul pentru provizii. Motivați de șansa de a câștiga alimente care să-i ajute în următoarele zile, concurenții rămași în emisiune s-au motivat reciproc, s-au ajutat pe traseu și au oferit o luptă extrem de frumoasă încheiată cu o nouă victorie a Faimoșilor.

Update 19 ianuarie: Miercuri seară a avut loc Consiliul de eliminare. În pericol de eliminare au fost trei Războinici: Maria Lungu, Codruța Began și Andrei Neagu. În final, Daniel Pavel a anunțat că Maria Lungu trebuie să părăsească Survivor România 2023, la dorința colegilor ei.

Echipa Faimoșilor l-a pierdut pe Sebastian Dobrincu, care a plecat din show din cauza problemelor medicale.

Update 18 ianuarie: Marți seară, 17 ianuarie, cu o nouă ediție plină de suspans. Cei trei concurenți propuși spre eliminare fac parte din echipa Războinicilor. Iată despre cine este vorba și ce părere au fanii show-ului de la Pro TV.

Razboinicii-Consiliu-Nominalizare

Update 12 ianuarie 2023: Noul sezon al emisiunii „Survivor România” 2023 a avut premiera luni, 9 ianuarie. Show-ul era programat să fie difuzat în seriel de luni, marți și miercuri. Acum, Pro TV a venit cu o schimbare în programul de difuzare, iar următoarea ediție a competiției din Republica Dominicană va fi difuzată duminică, 15 ianuarie 2023, de la ora 20:00. Noua ediție a emisiunii „Survivor România” 2023 intră în locul filmului „Ultima redută”, cu Arnold Schwarzenegger.

Potrivit Pro TV, schimbarea de program în ceea ce privește Survivor România 2023 va fi doar duminica aceasta. Desigur, trebuie amintit faptul că tot duminică, 15 ianuarie 2023, are premiera și „America Express”, la Antena 1.

Update 28 decembrie 2022:

SURVIVOR ROMÂNIA 2023 se apropie, cu fiecare zi, de un nou început spectaculos. Din 9 ianuarie 2023, la PRO TV, Daniel Pavel le aduce celor de acasă un sezon mai tare ca niciodată.

Românii se vor putea bucura de cele mai tari jocuri, de emoțiile trăite de concurenți, de noua realitate la care vor învăța să se adapteze, de trei ori pe săptămână și în acest sezon: în fiecare luni, marți și miercuri, de la 20:30.

Odată cu acest anunț, Daniel Pavel le transmite tuturor celor de acasă: ”Ne-ați așteptat, iar noi ne-am gândit la acest moment. Un sezon mai tare ca niciodată este aproape de începere, așa că ne bucurăm să fim împreună de trei ori pe săptămână! Este oficial – în fiecare luni, marți și miercuri vă așteptăm la PRO TV și pe VOYO să descoperim cum decurge lupta dintre cele două triburi. Națiune Survivor… pregătiți?”

Update: Anunțul a fost făcut în finala Vocea României, în care patru concurenți se confruntă pentru primul loc și premiul de 100.000 de euro. Pe lângă miza intensă și duelul vocilor, Daniel Pavel a fost invitatul special și i-a anunțat pe telespectatori data de începere a noului sezon!

Înainte de a anunța data de lansare a Survivor România, Daniel Pavel le transmite tuturor celor de acasă: „Națiune Survivor, știu, știu că aveți emoții și că abia așteptați să îi vedeți pe membrii celor două triburi în primele confruntări. Simt energia voastră și sunt la fel de nerăbdător să pornim spre nisipul cald din Republica Dominicană și să dau fluierul de start. Până atunci a mai rămas puțin, iar în această seară, în finala show-ului Vocea României vă voi da vestea cea mare. Ne vedem în doar câteva ore pentru a vă spune când va începe cel mai puternic reality show”.

Pe 9 ianuarie 2023, Survivor România revine la PRO TV cu un sezon mai tare ca niciodată.

Articol inițial

„Survivor România” 2023 ar începe în luna ianuarie, spune prezentatorul Daniel Pavel într-un interviu pentru VIVA!. „Nu, nu s-a stabilit data exactă”, recunoaște el, dar a făcut totuși câteva dezvăluiri-cheie despre cum se desfășoară filmările.

În ianuarie, așa cum i-am obișnuit pe fanii emisiunii, vom fi acolo. Suntem în Dominicană și reamintesc faptul că filmăm în regim de foc automat, pentru că se filmează și se difuzează la un număr de două-trei-patru zileSe va vedea pe Voyo înainte, platforma noastră de la PRO TV, dar filmările sunt aproape în regim de live”, a spus Daniel Pavel, care se pregătește pentru „Survivor România” 2023.

Ușor, ușor ne strângem forțele. Încep să îmi fac bagajul, încep să studiez ce urmează să facem acolo. Așa că, sunt deja, în anticamera emisiunii”, a mai declarat el.

Când începe „Survivor România” 2023. Dezvăluirile făcute de Daniel Pavel

Daniel Pavel: „Oamenii sunt interesați de ceea ce fac, de ce simt”

Întrebat în interviul menționat anterior despre reacția oamenilor cu care se întâlnește pe stradă, Daniel Pavel a povestit că până și românii din Austria îl recunosc.

Trebuie să spun că sintagma «domnul Dan», care este extrem de onorantă, vine așa ca o medalie pe care o port. Oamenii sunt interesați de ceea ce fac, de ce simt. De cum percep eu momentul competiției mai ales de viața mea personală… Îți mărturisesc că am făcut terapie prin țară pe unde am fost… La Viena zilele trecuteam fost recunoscut. Eu la Viena am locuit. Acolo am condus o instituție de media pentru cinci ani. Și acum, pentru că acolo încă se poartă mască, inclusiv la transportul în comun, am fost recunoscut de români de-ai noștri, inclusiv prin mască. Și am dat masca jos și a spus «domnul Dan, încălcăm legea împreună». Adică, «am încălcat și legea», cu masca.

În general discutăm foarte mult despre ceea ce înseamnă viața de supraviețuire. Supraviețuim. Și cei îi mână pe ei atunci când au o problemă de sănătate, de viață, de iubire. Discut toată paleta emisiunii”, a mai dezvăluit el.

About Admin

Check Also

America Express 28 februarie 2023. Drumul aurului continuă printre lacrimi, în cursa suspinelor

Ediție nupțială de excepție a reality show-ului America Express, aseară, la Antena 1: cele 6 perechi de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *