SURVIVOR ROMÂNIA 2023. NOI CONCURENȚI INTRĂ ÎN COMPETIȚIE.

Când credeau că au înțeles totul, că și-au găsit strategiile potrivite și că sunt gata pentru noi lupte, concurenții au realizat de ce este cel mai dificil format din lume. Niciodată nu poți fi sigur de ceea ce va urma. Așa că de săptămâna trecută s-au văzut nevoiți să lupte de două ori pe săptămână pentru Imunitate. Astfel, 7 concurenți au ajuns la votul celor de acasă, iar un Războinic a părăsit competiția.

Astăzi, 13 februarie, de la 20:30, începe o nouă săptămână extrem de complicată la Survivor România 2023!

Concurenți noi întră în competiția Survivor România – 13 februarie 2023

După ce Andrei Neagu a fost eliminat ca urmare a deciziei telespectatorilor, în tribul Faimoșilor starea este, în general, una bună. „Sunt foarte fericită că a plecat un Războinic și-am rămas în formula asta”, va spune diseară una dintre concurente. Totuși, un conflict deja cunoscut continuă să mocnească între Remus și colegii lui. Ce mai au aceștia să-și reproșeze pe mai departe, rămâne de văzut.

De cealaltă parte, în tribul Războinicilor, singura care pare total afectată este Andreea Moromete care și-a pierdut și al doilea prieten: „Mă simt și mai singură”. Va fi oare suficientă această eliminare pentru ca tribul albastru să reușească să câștige încă o dată primul joc de Imunitate al săptămânii? Sau se va întâmpla ca la cel de-al doilea și roșii se vor întoarce pe insulă cu totemul victoriei?

Veștile abia au început pentru concurenți! Înaintea jocului din această seară, Daniel Pavel le va da o veste importantă: „Vă așteaptă o surpriză de proporții. Două bărci se apropie. Primim concurenți noi”. Cine sunt aceștia, cu ce stare de spirit intră în competiție și cum se vor descurca la primele lor intrări? Vom afla în doar câteva ore!

La finalul serii, triburile vor ajunge la Consiliul de Nominalizare. Cine va avea liniște și cine va scoate la iveală strategiile?

Nu ratați, de la ora 20:30, la PRO TV, o nouă ediție a celui mai tare sezon din istoria SURVIVOR ROMÂNIA! Emisiunea poate fi urmărită, cu o zi în avans, pe VOYO!

 

About Admin

Check Also

America Express 28 februarie 2023. Drumul aurului continuă printre lacrimi, în cursa suspinelor

Ediție nupțială de excepție a reality show-ului America Express, aseară, la Antena 1: cele 6 perechi de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *