SURVIVOR ROMÂNIA, 15 FEBRUARIE 2023. CARMEN GREBENIȘAN, DERANJATĂ DE VOTURILE DIN CONSILIU. „NU TIND SPRE ALIANȚE”

În această seară, 15 februarie 2023, urmează să aflăm cine părăsește competiția Survivor România. Ce reacții apar în tribul Faimoșilor după ce au pierdut jocul pentru Imunitate.

Cine părăsește Survivor România – 15 februarie 2023

Imunitatea. Jocul care îți dă șansa de a mai avea cel puțin încă o săptămână asigurată în cel mai puternic format din lume. La Survivor România, aseară s-a dat cea de-a doua bătălie pentru totemul mult visat. Faimoșii și Războinicii au avut un singur gând: să ajungă la Consiliul de Nominalizare fără grija de a pierde pe cineva din echipă.

După ce luni seara, Faimoșii au avut câștig de cauză, lucrurile s-au inversat în cel de-al doilea joc. Motivați și dornici să-și asigure liniștea, Războinicii au reușit să strângă punct cu punct și s-au impus până la final. Astfel, tribul roșu a ajuns la Jocul pentru Imunitate personală unde Remus Boroiu și Carmen Grebenișan au câștigat, pentru prima dată, în acest sezon.

Carmen-Grebenisan-Imunitate-personala

DOC, în conflict cu colegii din trib

La Consiliul de Nominalizare, liniștea tribului a fost dată uitării. Votul de grup a trimis-o pe Ada Dumitru la decizia celor de acasă, iar cei doi purtători de colan de Imunitate i-au numit pe Kamara și Bianca. Astfel, șase concurenți au fost nevoiți să simtă emoția momentului în care Daniel Pavel a dat start vot!

În această seară, miercuri, 15 februarie, vom vedea ce reacții apar în tribul Faimoșilor după ce au pierdut jocul pentru Imunitate. Se pare că DOC nu a ținut cont de discuțiile anterioare și va avea parte de un conflict în cadrul echipei, în ciuda faptului că el va spune clar: ”Nu sunt omul care să facă alianțe de dragul lor”.

Carmen Grebenișan: „Am venit să spun ce am de zis și asta e posibil să deranjeze”

Pe de altă parte, Carmen Grebenișan, vizibil deranjată de modul în care s-a votat, va transmite un mesaj extrem de sincer: ”Nu tind spre alianțe. Am venit să spun ce am de zis și asta e posibil să deranjeze”.

Tot diseară, pentru concurenții rămași în competiție urmează un joc încărcat de emoție. ”Una dintre cele mai puternice forțe descătușate este iubirea”, va spune Daniel Pavel, iar triburile vor arăta asta prin forța demonstrată în joc.

Cine va câștiga recompensa de Comunicare? Cine va pleca acasă? Cum se va încheia săptămâna aceasta din cel mai puternic reality show? Aflăm în doar câteva ore!

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV, o nouă ediție din cel mai puternic sezon al show-ului Survivor România! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO!

Sursa foto: Pro TV

About Admin

Check Also

JOJO, FOTOGRAFIE SPECIALĂ ALĂTURI DE BĂIEȚII SĂI. CÂT DE MARE A CRESCUT ACHIM, PRIMUL NĂSCUT AL ACTRIȚEI

Dacă până acum Cătălina Grama (Jojo) a evitat să posteze pe conturile sale de socializare …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *