Ștefan Floroaica, protagonistul din „Lia – Soția soțului meu” a ținut post negru la început de an. De ce a ales să facă asta. EXCLUSIV

Filmările la „Lia – Soția soțului meu”, serialul difuzat de Antena 1 în serile de joi, s-au reluat recent, după o pauză de o lună, iar echipa a revenit la muncă cu entuziasm.

 

Ștefan Floroaica, interpretul rolului principal masculin (Petre, în serial) ne-a povestit că avea nevoie de aceste zile libere și că a început anul 2023 în forță.

„Au fost 30 de zile libere, de care aveam mare nevoie, pentru că acumulasem multă oboseală. Programul de filmare la un proiect de asemenea anvergură este unul forepart încărcăt, iar această pauză chiar era necesară. Sărbătorile le-am petrecut în familie, la Piteşti, iar pe 2 ianuarie am urcat pe Vârful Moldoveanu. Am zis să încep anul în forţă. 

 

Apoi au urmat câteva zile de fasting. Am ales să fac asta pentru a-mi da un fel de reset la corp, minte şi, de ce nu, suflet. Am vrut să văd cum se simte şi, mai ales, dacă pot. Asta nu m-a împiedicat să am activităţi, să fac sport sau să merg la jiu-jitsu, ba chiar am observat că eram mult mai calm. Am şi slăbit ceva kilograme, deși nu ăsta era scopul.”

Cu motanul după el pe platouri la „Lia”

După pauza de sărbători, actorul a revenit la filmări și spune că, pe cât de mult i-au lipsit zilele libere în timpul filmărilor, „la fel de mult mi-a lipsit şi acţiunea de pe set în timpul vacanţei. Revenirea a fost foarte plăcută, ne-am intrat repede în ritm, iar atmosfera e una foarte plăcută pe platouri. Chiar mă bucur şi sunt recunoscător să trăiesc asta. 

Nu prea mai există timp liber de când cu „Lia – Soţia soţului meu”, dar nu mă plâng absolut deloc, pentru că asta mi-am dorit. Mi-am dorit mult chiar şi acel moment de oboseală după o zi incărcată la filmări. Adică după o zi în care ţi-ai trăit iarași visul.”

 

De pe platoruri, Ștefan Floroaica nu a plecat cu mâna goală la început de an: „De curând am mai făcut „loc” unui motan pe care l-am adoptat de pe platouri şi care-mi colorează și mai mult peisajul.”

Ce a spus familia despre debutul lui în actorie

După patru ani în care nu am mai auzit mare lucru de el (după finalul „Exatlon”, unde a fost semifinalist), Ștefan a putut culege, și primele roade ale eforturilor lui de a deveni actor, odată cu debutul serialului, în ianuarie, la Antena 1.

 

Ce au spus apropiații de debutul lui? „Primele episoade le-am urmărit alături de prietenii mei şi chiar m-a surprins feedback-ul lor sincer. Eu sunt critic cu mine şi îmi văd imediat orice mică greşeală, ceea ce nu e neapărat sănătos, dar lucrez la asta. La finalul episoadelor m-au sunat şi părinţii mei să mă felicite şi simţea în vocea lor că sunt mândri si bucuroși pentru mine, iar bucuria lor, în sine, m-a bucurat cel mai mult.”

 

Stefan-Floroaica_-Mihai-Mititescu_Bogdan-Talasman

About Admin

Check Also

SURVIVOR ROMÂNIA, 15 FEBRUARIE 2023. CARMEN GREBENIȘAN, DERANJATĂ DE VOTURILE DIN CONSILIU. „NU TIND SPRE ALIANȚE”

În această seară, 15 februarie 2023, urmează să aflăm cine părăsește competiția Survivor România. Ce …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *