Smiley se pricepe la balet! Artistul apare într-un video alături de fiica sa, pe muzica din „Lacul Lebedelor”

Prezentatorul de la „Românii au talent” este un tătitc extrem de activ, iar fanii artistului au avut parte recent de o „demonstrație” perfectă. Smiley a publicat pe contul său de Instagram un filmuleț în care apare dansând împreună cu fetița sa, Josephine. Nu oricum, ci în pași de… balet!

Smiley este un tătic talentat, cu siguranță. Dincolo de piese sale, artistul este și un bun dansator, drept dovadă fiind perioada sa din trupa Simplu, dar și participarea din 2006 la show-ul „Dansez pentru tine” de la Pro TV, unde a avut-o parteneră pe Adriela Morar.

O altă parteneră de dans pentru Smiley este și fetița lui și a Ginei Pistol, în vârstă de aproape 2 ani. Cei doi fac o pereche adorabilă, cel puțin așa reiese din video-ul postat de artist pe contul său de Instagram, în care apare dansând împreună micuța Josephine.

Lecții de balet cu Josephine!”, a scris artistul în dreptul clipului în care apare alături de micuța care va împlini 2 anișori în martie. Cu muzica din „Lacul Lebedelor” pe fundal, Smiley îi arată lui Josephine câteva „mișcări” de balet, în timp cw fetița încearcă să-l imite și zburdă de colo-colo prin încăpere.

De altfel, momentele de dans sunt la ordinea zilei pentru Smiley și Gina Pistol când sunt acasă, împreună cu Josephine. „Atunci când reuşim să fim acasă amândoi, avem rutina noastră cu Josephine. Punem muzică şi dansăm, încă de dimineaţă – e cel mai bun exerciţiu de cardio pe care fiica noastră îl face cu noi, stăm împreună, mâncăm în tihnă, o băgăm împreună la somnul de după-amiază, citim poveşti… E o rutină banală pentru mulţi oameni, dar pentru noi înseamnă foarte mult”, ne-adeclarat Gina Pistol cu ceva timp în urmă.

Gina Pistol, mărturisiri surprinzătoare după 7 ani alături de Smiley

 

Gina Pistol și Smiley sunt pregătiți de nuntă

Gina Pistol și Smiley sunt gata de nuntă. După ce au devenit părinți în urmă cu aproape doi ani, cei doi plănuiesc să facă pasul cel mare și să devină soț și soție. Prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” a declarat că nu știe când se vor căsători ea și Smiley, având în vedere că timpul trece foarte repede și au programe încărcate. În plus, ea a mărturisit că nu știe cum va arăta rochia de mireasă.

Da, plănuim să facem și nunta. Nu știu cum va arăta rochia de mireasă, nu știu însă când că nu știu cum vom face cu timpul, deja Andrei a intrat în pâine, eu nici nu știu când a trecut luna ianuarie, că uite că s-a dus și luna ianuarie și n-am înțeles nimic din ea”, a spus Gina Pistol, pentru Spynews.ro.

Între timp, Gina a renunțat la televiziune, prin urmare programul ei s-a mai eliberat. Gina Pistol a anunțat că ia o pauză de la televiziune, pentru a-și putea dedica mai mult timp familiei, în special creșterii fiicei sale, Josephine. Astfel, sezonul 11 „Chefi la cuțite”, care va fi difuzat de Antena 1 în această primăvară, este ultimul prezentat de Gina Pistol. Vedeta TV și-a însoțit anunțul cu următoarea declarație emoționantă:

Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci:

Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele”, și-a început Gina mesajul.

Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express. Le mulțumesc celor TREI MAGNIFICI care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele. Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Monei, pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume”, a mai transmis partenera de viață a lui Smiley.

About Admin

Check Also

Beatrice Busuioc, noua „Supernanny” de la Prima TV. Cum putem gestiona relația părinte-copil. EXCLUSIV

Dacă Mary Poppins ar ajunge în secolul XXI sigur ar avea un show la TV! …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *