Shubhaavi Choksey despre rolul ei din Bade Achhe Lagte Hain 2 se apropie de final; spune: „Nu am fost supărat”

Shubhaavi Choksey despre rolul ei din Bade Achhe Lagte Hain 2 se apropie de final; spune: „Nu am fost supărat”

Au existat rapoarte despre Shubhaavi Choksey că este nemulțumită de rolul ei din Bade Achhe Lagte Hain 2 care se încheie brusc. În timpul unui interviu recent, actrița a vorbit despre asta și a clarificat subiectul și a spus că acest lucru nu este adevărat.

Ea a spus: „Când creatorii au planificat un salt în Bade Achhe Lagte Hain 2, au avut un plan pentru personajul meu Nandini. Trebuia să moară înainte de salt. Acesta este ceva de care eram conștient, așa că nu știu cum au început aceste zvonuri că eram supărat că rolul meu se va termina.”

Ea a adăugat: „Modul în care creatorii mi-au planificat ieșirea este cea mai bună modalitate de a pune capăt rolului lui Nandini. Nu putea fi nimic mai bun.”

Vorbind despre ultima ei zi pe platourile de filmare ale spectacolului, ea a spus că îi va fi dor de toată lumea, deoarece s-a distrat de minune lucrând la spectacol.

Când a fost întrebat despre planurile ei de viitor, Shubhaavi a răspuns: „Voi lua o mică vacanță. De asemenea, am vrut să-mi iau o pauză pentru a reveni la meditație, ceea ce îmi dă pace. Mai sunt câteva lucruri pe care vreau să le fac după care sper să mă întorc la muncă. Acesta este planul pentru moment.”

About Admin

Check Also

AMERICA EXPRESS 15 FEBRUARIE 2023. IRINA FODOR APLICĂ SANCȚIUNI DURE, ÎNAINTE DE CURSA PENTRU ULTIMA ȘANSĂ. „E CEVA ÎNGROZITOR”

Onouă ediție a emisiunii „America Express” este difuzată în această seară, 15 februarie 2023, iar trei echipe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *