ȘERBAN HUIDU A SPUS CARE ESTE ADEVĂRATUL MOTIV PENTRU CARE EL ȘI MIHAI GĂINUȘĂ NU-ȘI MAI VORBESC.

Șerban Huidu a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, unde a vorbit și despre relația cu Mihai Găinușă. Cei doi au fost colegi la „Cronica Cârcotașilor”, dar și foarte buni prieteni, până în anul 2014. Acum, Șerban Huidu a dezvăluit care este motivul real pentru care nu mai vorbesc unul cu celălalt.

De ce s-au certat, de fapt, Șerban Huidu și Mihai Găinușă

Șerban Huidu a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, și a vorbit, printre altele, și despre Mihai Găinușă. Cei doi erau buni prieteni și făceau o echipă excelentă pe micile ecrane, în emisiunea „Cronica Cârcotașilor”, de la Prima TV. În anul 2014, Mihai Găinușă s-a retras din emisiunea, după 14 ani de activitate. Decizia acestuia de a se retrage a venit după un conflic pe care l-a avut cu Șerban Huidu. Acum, în emisiunea de la Kanal D, Huidu a mărturisit că îi simte lipsa lui Mihai Găinușă.

Da, îmi lipsește de când a plecat. Problema în sine s-a rezolvat, dar ceea ce a făcut cuplul Huidu-Găinușă în televiziune nu prea făcuse nimeni și mi-e greu să cred că se va întâmpla”, a spus acesta la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, potrivit fanatik.ro.

Șerban Huidu vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai” – 29 ianuarie 2023

De asemenea, el a explicat și care a fost motivul real pentru care s-au certat. La mijloc ar fi fost frustrările. După ce Șerban Huidu a făcut accidentul de mașină la Brașov, Mihai Găinușă a preluat atribuțiile lui. Șerban a mărtusit că vedea că Mihai Găinușă nu se descurca la fel de bine ca el și așa au apărut frustrările.

„Povestea este că la un moment dat, frustrări sunt multe, ele decid din păcate viața uneori, probabil că s-au acumulat multe frustrări că a trebuit să preia atribuțiile mele, eu nu am știut să zic mulțumesc, eu am văzut că nu se descurca la fel de bine ca mine, și eu aveam frustrări. Într-un final s-a stricat căruța, dar un om ca Găinușă va fi greu de înlocuit sau de găsit un partener care să poată să facă atât de multe lucruri și îi sunt recunoscător și îmi lipsește”, a explicat Șerban Huidu, la Kanal D.

About Admin

Check Also

Radu Ștefan Bănică, din nou la TV. În ce emisiune va apărea fiul lui Ștefan Bănică jr.

La fel de talentat și de carismatic precum tatăl său, Radu Ștefan a preluat „moștenirea” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *