RUXI SE CONFRUNTĂ CU O PROBLEMĂ DE SĂNĂTATE. DE CE NU VREA SĂ APELEZE LA AJUTORUL UNUI MEDIC

Ruxi, fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” (Pro TV) și „Bravo, ai stil” (Kanal D), se confruntă cu o problemă de sănătate. Ea este foarte activă în mediul online și a împărtășit cu fanii ei ce i s-a întâmplat și ce o afectează.

Ruxi are o problemă de sănătate

Ruxi, care a participat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” (Pro TV) și „Bravo, ai stil” (Kanal D), se confruntă cu o problemă de sănătate. În timp ce se afla afară din casă, Ruxi, în stilul caracteristic, plin de umor, le-a spus internauților că nu poate să se miște, motiv pentru care ei trebuie să își găsească o altă persoană care să îi facă să râdă.

Nu mai pot să mă mișc. Continuați vor fără mine, sper să găsiți pe altcineva care să vă educe și să vă facă să râdeți, să fie atât de mișto ca și mine”, a spus Ruxi pe Instagram.

ruxi-se-confrunta-cu-o-problema-de-sanatate.-de-ce-nu-vrea-sa-apeleze-la-ajutorul-unui-medic-1

Cauza probeleli lui Ruxi este frigul, mai ales atunci când sunt temperaturi de sub 0 grade. În astfel de momente, fața ei are o reacție alergică și îi apar bubițe pe față. Problema dispare când intră undeva unde este cald. Din acest motiv, ea nu vrea să apeleze la ajutor medical.

Se întâmplă când este foarte frig afară, adică probabil când sunt sub zero grade, probabil cum sunt și astăzi. Când ies pe stradă din cauza frigului mi se umple fața cu niște bune, pe care nu știu dacă să le numesc așa, pentru că nu au nicio culoare. Pur și simplu, este ca și cum ies din piele niște bube, dar când intru la căldură trec instant, nu mă mănâncă. Nu am nimic altceva, decât atunci când îmi este frig, dar nu se întâmplă tot timpul. Nu a mai fost atât de frig demult.

Nu (n.r să consulte un dermatolog), pentru că nu vreau să mă duc la un dermatolog dacă nu persistă, cum am intrat la căldură trece. Este ceva care se întâmplă strict când corpul meu mă întreabă unde l-am băgat. Nu mă mănâncă nimic, nu simt nimic. Este o simplă reacție cu acele bubițe, dar nu mă mănâncă, nu au culoare și îmi trec instant”, a spus Ruxi, la un post de televiziune, potrivit wowbiz.ro.

About Admin

Check Also

Radu Ștefan Bănică, din nou la TV. În ce emisiune va apărea fiul lui Ștefan Bănică jr.

La fel de talentat și de carismatic precum tatăl său, Radu Ștefan a preluat „moștenirea” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *