Roxana Hulpe, primele declarații după ce a devenit mamă.

Roxana Hulpe a devenit mamă pentru prima oară, ieri, 1 februarie. Prezentatoarea Știrilor PRO TV de la ora 7:00, din weekend, este în culmea fericirii. Acum, Roxana a făcut primele declarații după ce a născut.

Roxana Hulpe a devenit mamă pentru prima oară

Roxana Hulpe a făcut primele declarații după ce a născut. Ea a devenit mamă pentru prima oară, ieri, 1 februarie, și este în culmea fericirii acum că își poate strânge în brațe bebelușul, al cărei nume este Zora.

Miercuri, 1 februarie, Roxana Hulpe, unul dintre reporterii și prezentatoarele de la Știrile Pro TV, a adus pe lume primul său copil, o fetiță perfect sănătoasă, care a primit din partea medicilor nota zece la naștere.

„Știam că viața mă iubește”

Venirea pe lume a fetiței a adus o adevărată bucurie atât pentru Roxana, cât și pentru soțul ei, Bogdan.

”Știam că viața mă iubește, simțeam asta, dar acum Dumnezeu m-a prins în brațele Lui cu totul. Asta simt. Simt că s-a întâmplat cea mai mare dintre minuni: să dau viață. Sunt cu adevărat fericită și recunoscătoare pentru tot ceea ce trăiesc, a spus prezentatoarea Știrile PRO TV în urmă cu câteva luni, după ce a aflat că este însărcinată.

Roxana Hulpe, primele declarații după ce a devenit mamă

Extrem de fericită și emoționată, Roxana ne-a declarat, imediat după naștere, că venirea pe lume a Zorei a purtat-o printr-un carusel de emoții.

Zora, fetița răsăritului de nota 10, ne-a făcut cea mai mare bucurie a lumii. A adus soarele odată cu ea, ieri, pe 1 februarie, și ne-a luminat inimile. Dumnezeu ne-a trimis o minune și îi multumim pentru toată dragostea aceasta nespus de mare pe care o simțim eu și soțul meu, dar și familiile noastre și prietenii.

Este minunea care din primele ore ne-a trecut printr-un carusel de emoții atât, atât de intense și e doar începutul. Mi-am dorit doar să vină sănătoasă și le mulțumesc tuturor oamenilor care știu că s-au rugat alături de noi. Le mulțumesc și medicilor cu ajutorul cărora a venit pe lume micuța gălăcioasă și minunată!”.

Când revine la TV Roxana Hulpe

Acum câteva săptămâni, Roxana Hulpe a dezvăluit numele fetiței sale. Zora Rafila este numele complet al micuței ei și a lui Bogdan Rădulescu.

Are două prenume. Zora este primul, care este un nume slav și înseamnă „răsărit”, „zori de zi”. Eu îi tot zic Zora Zorilor. Cumva și-a ales singură numele. (…) Rafila e un derivat de la Rahela, nume biblic. Bunica mea din partea tatălui era Rafila și am zis să-l ducem mai departe”, a declarat Roxana Hulpe, care va reveni la pupitrul Știrilor PRO TV în luna martie.

Mă întorc la Știrile din weekend. Mi-a fost dor de Cosmin Stan. Pauza de teren însă va fi mai mare”, a dezvăluit prezentatoarea.

About Admin

Check Also

Radu Ștefan Bănică, din nou la TV. În ce emisiune va apărea fiul lui Ștefan Bănică jr.

La fel de talentat și de carismatic precum tatăl său, Radu Ștefan a preluat „moștenirea” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *