Roxana Hulpe, prima imagine adorabilă cu fetița sa. „Nu mă satur să fiu cea mai fericită!”

Joi, 3 februarie, Roxana Hulpe a născut primul ei copil, o fetiță perfect sănătoasă. În mediul online, prezentatoarea Știrilor PRO TV de la ora 7:00, din weekend, a publicat prima imagine alături de fiica ei. Ce au remarcat fanii în fotografia postată de proaspăta mămică.

Roxana Hulpe a născut. Prima imagine cu bebelușul

Roxana Hulpe și soțul ei, Bogdan, au devenit părinți pentru prima oară, după ce jurnalista, unul dintre reporterii și prezentatoarele de la Știrile Pro TV, a născut o fetiță perfect sănătoasă. Vedeta a publicat deja prima imagine cu bebelușul, alături de un mesaj.

În fotografie, Roxana Hulpe apare zâmbind și ținându-și fiica în brațe, în maternitate. Cea mică este învelită cu o păturică și nu i se pot vedea trăsăturile.

Dragoste scăldată în Zori de Zi. Cea mai mare minune a lumii, fetița răsăritului. Nu mă satur să fiu cea mai fericită! Vă mulțumim pentru toată iubirea voastră! Rafila Zora”, a scris Roxana Hulpe.

Felicitări”, i-au scris proaspetei mămici atât Simona Gherghe, cât și Paula Herlo. „Să ai o viață de vis, micuțo!”, i-a urat Ramona Păun, în timp ce Ionela Năstase, Cosmin Stan, și Lavinia Petrea au lăsat în loc de cuvinte de felicitări, câteva inimioare.

Roxana Hulpe, despre fiica ei: „Ne-a trecut printr-un carusel de emoții”

Extrem de fericită și emoționată, Roxana Hulpe a declarat, imediat după naștere, că venirea pe lume a Zorei a purtat-o printr-un carusel de emoții.

Zora, fetița răsăritului de nota 10, ne-a făcut cea mai mare bucurie a lumii. A adus soarele odată cu ea, ieri, pe 1 februarie, și ne-a luminat inimile. Dumnezeu ne-a trimis o minune și îi multumim pentru toată dragostea aceasta nespus de mare pe care o simțim eu și soțul meu, dar și familiile noastre și prietenii.

Este minunea care din primele ore ne-a trecut printr-un carusel de emoții atât, atât de intense și e doar începutul. Mi-am dorit doar să vină sănătoasă și le mulțumesc tuturor oamenilor care știu că s-au rugat alături de noi. Le mulțumesc și medicilor cu ajutorul cărora a venit pe lume micuța gălăcioasă și minunată!”.

Roxana Hulpe, prima imagine cu fetița sa

About Admin

Check Also

Radu Ștefan Bănică, din nou la TV. În ce emisiune va apărea fiul lui Ștefan Bănică jr.

La fel de talentat și de carismatic precum tatăl său, Radu Ștefan a preluat „moștenirea” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *