Românii au talent 2023. O concurentă îi va lăsa pe jurați fără aer.

Onouă ediție a emisiunii „Românii au talent”, sezonul 13, este difuzată în această seară, 3 februarie 2023, iar cei patru jurați sunt pregătiți să fie impresionați. Noi concurenți talentați vor urca pe scenă și vor uimi pe toată lumea.

Curaj pe bune la Românii au talent, 3 februarie 2023

Doar câteva ore rămase până la cea de-a treia ediție a show-ului care face ca serile de vineri să fie cu adevărat magice. Emisiunea care le oferă celor mai talentați concurenți scena pe care pot străluci, locul în care să fie apreciați de o țară întreagă și clipele în care timpul nu mai contează, ci aplauzele primite. De la 20:30, Românii au talent revine. Show-ul îi aduce în fața telespectatorilor pe toți cei care au curaj pe bune.

Prezentatorii Românii au talent

Trei momente au primit deja golden buzz, așa că emoțiile sunt tot mai mari. Oare cine va mai apăsa de această dată pe butonul care face ca totul să revină realitate, care transformă visul într-o certitudine prin calificarea directă în semifinale?

Dacă cei mai iubiți prezentatori, Pavel și Smiley, le-au folosit deja pe ale lor, jurații încă așteaptă să fie convinși cu adevărat, Andi fiind singurul care a apăsat deja o dată. De cealaltă parte, Andra, Dragoș și Bobo sunt pregătiți să fie surprinși!

„Mi se pare fascinant unde poate să ducă creativitatea unui artist”

În această seară, o artistă acrobată a pregătit un moment care îi va lăsa pe jurați fără aer prin spectaculozitatea arătată! După cum Andra va spune, va fi genul de prestație oferită de ”concurenții buni care te stârnesc la comentarii”, după ce îi vezi.

Surprinzător va fi și Dragoș care va admite că ”mi se pare fascinant unde poate să ducă creativitatea unui artist”. Despre ce este vorba, vedem în doar câteva ore.

Moment inedit la Românii au talent, 3 februarie 2023

Tot atunci, o concurentă care are 51 de ani, va păși pentru prima dată după 23 de ani din spatele tejghelei magazinului în care vinde direct în lumina reflectoarelor. ”Eu n-am avut curaj să mă înscriu”, va mărturisi ea, spunând că nepoata din Anglia a făcut acest prim pas în locul ei.

Cu toate acestea, este decisă să arate că vocea ei, cea pe care a ținut-o ascunsă atât de mult timp poate aduce buna dispoziție și voia bună. Oare ce părere vor avea membrii juriului și cei din sală?

De la prestații încărcate de emoție și de o poveste incredibilă, la acele momente în care pericolul se împletește cu spectacolul. De la iluzionism la momente artistice de neratat, toate se regăsesc în cea de-a treia ediție Românii au talent 2023.

Concurenții sunt gata, să înceapă aplauzele! Nu ratați, de la 20:30, noua ediție a sezonului #13magic, Românii au talent, la PRO TV. Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO.

About Admin

Check Also

America Express 28 februarie 2023. Drumul aurului continuă printre lacrimi, în cursa suspinelor

Ediție nupțială de excepție a reality show-ului America Express, aseară, la Antena 1: cele 6 perechi de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *