ROCSANA MARCU A DAT LOVITURA ÎN MAREA BRITANIE. DE CE FACE NAVETA ÎNTRE LONDRA ȘI DUBAI

Rocsana Marcu locuiește în Marea Britanie, unde este, printre altele, agent imobiliar. Pentru performanțele sale în domeniul imobiliarelor, ea a fost remarcată de presa britanică. Aceasta a mărturisit că o să tot facă naveta între Londra și Dubai. De asemenea, ea a vorbit și despre viața sentimentală.

Rocsana Marcu este agent imobiliar în Marea Britanie

În urmă cu mai mulți ani, Rocsana Marcu era o prezență constanță pe micile ecrane, aceasta fiind prezentatoare la Antena Stars pentru o perioadă lungă. După ce a devenit mamă, viața acesteia s-a schimbat total și a luat o decizie radicală. La ora actuală, Rocsana locuiește în Marea Britanie, unde este, printre altele, agent imobiliar.

Rocsana Marcu, în vârstă de 42 de ani, locuiește în Marea Britanie de la sfârșitul anului 2020. Acolo s-a înscris la o Facultate de Drept și a făcut cursuri de real estate, pentru agenţi imobiliari. Vedeta se bucură de un real succes. A reușit să vândă mai multe proprietăți, printre care chiar şi o casă de 1 milion de euro. Pentru performanța sa, juranaliștii de la The Sun au remarcat-o, numind-o Holly Willoughby a României, cu referire la una dintre cele mai importante vedete de televiziune locale.

„Am început să vând acum foarte multe proprietăţi şi în Dubai, pentru români şi pentru englezi. Toată lumea vrea să cumpere case acolo, pentru că sunt preţuri foarte bune. Cu siguranţă o să îmi iau şi eu casă în Dubai, pentru că merg acolo de 20 şi ceva de ani, în fiecare an, şi am văzut cum s-a dezvoltat.

Îmi este foarte drag acel loc. 90% dintre prietenii mei locuiesc acolo, şi prietenele mele din copilărie, aşa că abia aştept să plec din nou. Voi merge curând cu nişte clienţi de-ai mei care au cumpărat acolo şi o să-şi preia apartamentele. Dar vin şi alţii să vadă zona, să mai investească. O să tot fac naveta Londra-Dubai”, a mărturisit Rocsana Marcu, pentru Click!

rocsana-marcu-a-dat-lovitura-in-marea-britanie-1

Rocsana Marcu, despre viața sentimentală

Rocsana Marcu este fericită că le poate oferi celor două fetiţe, Mayra (15 ani) şi Indira (11 ani), un viitor mai bun, datorită succesului ei de când a devenit femeie de afaceri. Cele mici sunt și ele tare bucuroase. S-au acomodat imediat la şcoala de acolo şi şi-au făcut deja mulţi prieteni. Pe plan personal, Rocsana Marcu este singură și spune că nici nu își dorește o relație.

„Sunt singură, nu mai am răbdare să dezvolt o relaţie şi nici nu mai cred în relaţiile perfecte. Nu cred că îmi doresc cu adevărat să am o relaţie pentru că nici nu aş avea timp de aşa ceva şi nu vreau să încurc niciun bărbat, pentru că ultimul cu care am fost a avut de suferit. Nu a înţeles de ce m-am despărţit de el, pur şi simplu nu am mai vrut să îi dedic timp. Fetele mele au nevoie de cea mai mare atenţie şi de cel mai mult timp pe care să i-l dedic lor. În plus, sinceră să fiu chiar nu am găsit bărbatul care să merite mai multă atenţie din partea mea!”, a mai declarat ea recent.

Chiar dacă îi merge foarte bine în domeniul imobiliarelor, ea nu a renunțat complet la cariera muzicală. Rocsana organizează evenimente cu artişti, atât în Londra, cât şi în România şi mai urcă şi ea ocazional pe scenă.

About Admin

Check Also

Radu Ștefan Bănică, din nou la TV. În ce emisiune va apărea fiul lui Ștefan Bănică jr.

La fel de talentat și de carismatic precum tatăl său, Radu Ștefan a preluat „moștenirea” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *