PREMIILE OSCAR 2023. CINE TRANSMITE ÎN ROMÂNIA GALA DE DECERNARE A PREMIILOR

Gala Premiilor Oscar 2023 se va desfășura duminică, 12 martie, la Los Angeles, la Dolby Theatre din Hollywood. Evenimentul va fi transmis de postul ABC. În România, ceremonia va fi difuzată în dimineața zilei de luni, 13 martie 2023. Iată cine va transmite la noi cea de-a 95-a ediție a Premiilor Academiei Americane de Film.

Gala Oscar 2023, la Voyo

Gala Premiilor Oscar 2023 va fi transmisă online, în direct, pe Voyo.ro, potrivit unui anunț făcut de Andreea Esca. Marți seara, 14 februarie, în cadrul Știrilor Pro TV, prezentatoarea a vorbit despre Premiile Oscar. Recent, la Beverly Hills, a avut loc dejunul anual la care participă nominalizații care sunt în cursa finală pentru una dintre râvnitele statuete.

La noi, ceremonia va fi transmisă în direct, pe platforma VOYO”, a transmis Andreea Esca.

De asemenea, la fel ca anul trecut, decernarea Premiilor Oscar 2023 ar putea fi văzută și în reluare, pe postul Pro Cinema.

În 2021, Pro TV a anunțat că a achiziționat drepturile de difuzare a Premiilor Oscar pentru următorii 3 ani. Și anul trecut, VOYO a transmis live, în exclusivitate, cel mai important eveniment al cinematografiei din întreaga lume, decernarea Premiilor Oscar.

Prin urmare, și în 2023, gala va fi difuzată integralLIVE, pe platforma VOYO.RO, în dimineața zilei de 13 martie 2023, între orele 3.00 – 6.00.

Dacă se respectă același program de anul trecut, decernarea Premiilor Oscar 2023 va putea fi văzută în reluare, pe postul Pro Cinemamarți, 14 martie, începând cu ora 20:30.

Cine va prezenta ceremonia Oscarurilor 2023

Ceremonia va fi prezentată de Jimmy Kimmel. Așa cum se anticipase, acesta va fi pentru a treia oară amfitrion al galei. Acesta a prezentat premiile Oscar în 2017 și în 2018.

Nominalizările la celebrele premii au fost anunțate pe 25 ianuarie. A 95-a ediție a premiilor Oscar va avea loc la Dolby Theatre din Hollywood.

Printre favoriții acestei ediții se numără „Everything Everywhere All at Once”, cu 11 nominalizări, „Nimic nou pe frontul de vest” / „All Quiet on the Western Front”, cu 9 nominalizări, „Spiritele din Inisherin” / „The Banshees of Inisherin”, care are tot 9 nominalizări, „Elvis”, cu 8 nominalizări și „Fabelmans: Povestea unei vieți aparte”, cu 6 nominalizări.

Pe locuri excelente s-au clasat și „Tár” (unul dintre preferatele criticilor în acest an), cu 6 nominalizări și „Top Gun: Maverick”, care a obținut tot 6 nominalizări.

Cea de-a 95-a ediție a galei premiilor Academiei Americane de Film va fi transmisă în direct la postul ABC și în peste 200 de țări din lume.

Sursa foto: Hepta

About Admin

Check Also

iLike IT, 25 februarie 2023. Shurubel testează cele mai noi telefoane mobile. Cum arată mașinile viitorului

Iulia Ionescu și Marian Andrei aduc informații actuale despre tehnologie și gadget-uri într-o nouă ediție iLike …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *