PLATFORMA DE STREAMING SKYSHOWTIME, DISPONIBILĂ DE AZI ÎN ROMÂNIA, SE LANSEAZĂ CU O OFERTĂ SPECIALĂ

Platforma de streaming SkyShowtime este disponibilă de astăzi și la noi în țară, odată cu lansarea oficială în opt noi piețe din Europa Centrală și de Est: Albania, Cehia, Ungaria, Kosovo, Macedonia de Nord, Polonia, România și Slovacia.

Noul serviciu de streaming oferă abonaților săi acces exclusiv la filme și seriale pentru toate gusturile, toate adunate pe noua platformă – titluri de la Universal Pictures și Paramount Pictures, producții pentru copii și seriale originale de la Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios și Peacock.

Platforma va prezenta, de asemenea, producții originale locale, documentare și programe speciale de pe piețele sale. Compania a anunțat recent un acord pentru achiziționarea a 21 de seriale originale de la HBO Max în Europa, inclusiv seriale noi care vor avea premiera în 2023 sub numele de SkyShowtime Originals.

Ce filme și seriale vedem la SkyShowtime

Din titlurile disponibile la lansarea din 14 februarie, menționăm filmele Top Gun: Maverick, Jurassic World: Dominația, Downton Abbey: O nouă eră, precum și Ambulance, Ray Donovan: The Movie, Redeeming Love și The Northman.

Serviciul de streaming oferă și o paletă largă de seriale originale, precum American Gigolo, adaptarea filmului omonim din 1980, The First Lady, Tulsa King, cu Sylverster Stallone, și Yellowstone, cu Kevin Costner, dar și 1923, cu Harrison Ford și Helen Mirren, sau Star Trek: Strange New Worlds, cu Rebecca Romijn.

În următoarele luni, alte premiere sunt așteptate la SkyShowtime, cel mai nou serviciu de streaming din Europa. Premiatul Belfast, cu Jamie Dornan și Caitriona Balfe, va fi lansat în exclusivitate pe platformă, dar și Minionii 2, Nu!, al lui Jordan Peele, Rabbit Hole, Ripley, Smile, The Black Phone și The Great Game.

Ofertă specială pentru lansarea Sky Showtime

Platforma online SkyShowtime marchează lansarea în opt piețe noi din Europa Centrală și de Est cu o ofertă specială: Abonamentul la jumătate de preț, pe viață, pentru toți clienții noi.

Doar pentru o perioadă limitată de timp, clienții noi care se abonează prin intermediul skyshowtime.com vor primi o reducere de 50% din tariful lunar standard – pe viață.

Astfel, în România, clienții care își vor face abonament până pe 11 aprilie 2023 vor plăti doar 1,99€ pe lună, în loc de 3,99€ pe lună. Acest abonament este la momentul actual cel mai ieftin de pe piață.

La lansarea de la Varșovia, CEO-ul SkyShowtime, Monty Sarhan, a declarat: „SkyShowtime aduce conținut premium la un preț uimitor, oferindu-le clienților noștri unul dintre cele mai bune raporturi calitate/preț în ceea ce privește accesul la divertisment. Suntem cel mai nou serviciu de streaming din Europa și ne încântă oportunitatea de a le oferi clienților din Albania, Republica Cehă, Ungaria, Kosovo, Macedonia de Nord, Polonia, România și Slovacia și mai mult conținut de calitate prin intermediul acestei oferte, disponibilă doar la momentul lansării – abonamentul la jumătate de preț, pe viață”.

Platforma de streaming va fi disponibilă direct pentru toți clienții prin intermediul site-ului web: www.skyshowtime.com și prin aplicația SkyShowtime.

About Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *