Pepe are un ritual la care nu renunță niciodată. Cum și-a convins soția să îi urmeze exemplul.

Pepe este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi. Prezentatorul de la Nu te supăra, frate!, care s-a aflat și la cârma emisiunii Te cunosc de undeva!, alături de Alina Pușcaș, are o agendă încărcată. Cu toate acestea, Pepe reușește să-și facă timp și pentru familie.

Recent, Pepe a fost surprins alături de soția sa, Yasmine Ody, dar și de fiicele lui din căsnicia anterioară, Rosa Alexandra și Maria, la alergare prin Pădurea Băneasa, care se află la 13 kilometri față de centrul Capitalei.

Echipați corespunzător, toți membrii familiei lui Pepe aveau veste și căciuli potrivite pentru sezonul rece. După ce au terminat de alergat, cei patru s-au urcat în mașină și, astfel, și-au continuat treburile lor de zi cu zi, potrivit Click!.

Fetele sunt şi ele obişnuite să facă sport de când sunt mici. Eu am momente când ies să îmi fac singur singurel antrenamentul, dar am şi momente când fac activitatea cu ele, ca să mă asigur că prind şi ele câte ceva de la mine”, a povestit Pepe.

Pepe are un ritual la care nu renunță niciodată. Cum și-a convins soția să îi urmeze exemplul

Artistul a mai explicat, pentru sursa citată, că mișcarea este foarte importantă, pentru că „li se oxigenează mai bine creierul”.

Sportul este deosebit de important pentru starea generală de sănătate. Maria şi Rosa fac şi handbal acum, amândouă, sunt la club. Maria a făcut o perioadă tenis, dar nu a mai vrut, s-a plictisit.

Eu nu sunt atent la ce mănânc, mănânc de toate, tot timpul, nu am nici un fel de problemă cu alimentaţia. Nu am ţinut cont niciodată la mâncare, îmi place să mănânc, să beau, să mă distrez. Singurul lucru este că trebuie să îmi fac timp mai des pentru sport, în funcţie de timpul pe care îl am.”, a povestit Pepe.

Pepe face sport în mod constant

Artistul a menționat că merge la sală și iese la alergare destul de des. Cu toate acestea, el a recunoscut că „am avut o perioadă de două-trei săptămâni în care nu am fost deloc. Sunt săptămâni când am timp dimineaţa, acum, de când am început filmările după-amiază e clar că numai dimineaţă pot să fac sport.”.

Prezentatorul de la Antena 1 a explicat totodată că este convins că „sportul le ajută şi pe fete”.

Oricât de stresat ai fi după şcoală, după teme, îţi prinde bine. Şi dacă te plimbi, să faci sport, gimnastică, e sănătate curată”, a povestit Pepe pentru Click!.

About Admin

Check Also

Radu Ștefan Bănică, din nou la TV. În ce emisiune va apărea fiul lui Ștefan Bănică jr.

La fel de talentat și de carismatic precum tatăl său, Radu Ștefan a preluat „moștenirea” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *