ÖZCAN DENIZ NU S-A FRIPT DUPĂ SCANDALUL CU FOSTA SOȚIE.

Actorul Özcan Deniz este un bărbat determinat, cel puțin în iubire. Actorul în vârstă de 50 de ani s-a căsătorit a doua oară, deși primul mariaj, cu Feyza Aktan, s-a terminat cu scandal, după doar 15 luni. Noua nevastă este o frumoasă tânâră iraniană pe nume Samar Dadgar.

Conform publicației hurriyet.com.tr, cununia civilă a avut loc pe 20 ianuarie, la domiciliul lui Özcan din Zekeriyaköy. La eveniment, au participat doar prietenii apropiați și fratele mai mare al actorului, Ercan Deniz.

Mama lui Özcan nu a fost prezentă la cununie, ea exprimându-și în mai multe rânduri dezacordul cu privire la această relație. În perioada următoare proaspăt însurățeii plănuiesc și o petrecere cu mai mulți invitați.

“Fiecare poveste de dragoste este frumoasă, însă a noastră este preferata mea”, a scris fericita mireasă pe Instagram, unde a urcat și poze de la eveniment.

În decembrie 2021, Özcan Deniz a finalizat divorțul de mama băiețelului său, Feyza Aktan, iar la începutul 2022 deja o cerea în căsătorie pe noua sa iubită, creatoarea de modă de origine iraniană în vârstă de 27 de ani, Samar Dadgar.

“Am primit o cerere în căsătorie în Cipru în primele ore ale noului an. Am fost foarte fericită”, a povestit Samar la vremea respectivă, citată de sabah.com.tr.

ozcan-denis-nunta

Mama lui Özcan s-a opus acestei căsnicii

Mama lui Özcan Deniz, Kadriye Deniz, care nu a fost prezentă la cununia fiului ei, dorindu-și ca acesta să fie mai precaut atunci când vine vorba de o nouă căsnicie.

“Nu vreau ca Özcan să se însoare. Are un copil (n.r. – Pe Kuzey în vârstă de 4 ani și jumătate). Îi doresc fericire alături de iubita sa. Dar de ce le trebuie nuntă? Poate că ce spun acum îi va deranja, dar eu nu vreau”, a declarat ea, după aflarea logdnei celor doi.

Özcan nu a ținut însă cont de vorbele mamei sale, iar acum este fericit la brațul noii sale soții.

Özcan a apărut la noi în producțiile “Mireasa din Istanbul”, “Ziua în care mi s-a scris destinul” și “Trandafirul negru”.

Cel mai recent serial al său, în care a jucat în 2021, „Seni Çok Bekledim” (alături de Irem Helvacıoğlu), a fost anulat după numai 13 episoade. În prezent el se axează pe cariera muzicală, susținând des concerte în Turcia.

About Admin

Check Also

Radu Ștefan Bănică, din nou la TV. În ce emisiune va apărea fiul lui Ștefan Bănică jr.

La fel de talentat și de carismatic precum tatăl său, Radu Ștefan a preluat „moștenirea” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *