Oreste, dezvăluiri surprinzătoare despre căsnicia cu soția lui, Liliana. „Ea și-a găsit un amant, eu, o doamnă bine”

Oreste Teodorescu, în vârstă de 47 de ani, și soția lui, Liliana, în vârstă de 51 de ani, sunt căsătoriți de aproximativ 30 de ani de zile, iar mariajul lor n-a fost lipsit de momente tensionate. Cei doi chiar s-au înșelat reciproc, însă fostul prezentator TV a realizat că dragostea lui față de Liliana este prea puternică pentru a o lăsa să intre într-o „într-o cutie prăfuită, unde zac toate iubirile irosite”.

Oreste, detalii neștiute din căsnicia cu soția lui, Liliana

Oreste Teodorescu și soția lui, Liliana, sunt căsătoriți de când el avea 17 ani, iar ea, 21 de ani. Fostul prezentator TV a povestit cum el și soția lui au ajuns să se înșele reciproc. După ce a cunoscut succesul în televiziune, alături de Mircea Badea, Oreste a început să fie curtat de mai multe femei. În acest fel, el s-a îndepărtat de soție și credea că mariajul său se va destrăma, însă iubirea lor a fost mai puternică.

„Lili și-a găsit un amant, eu, o doamnă bine. Povestea noastră se pregătea să între într-o cutie prăfuită, unde zac toate iubirile irosite, sfârșite prost, urâțite. Prietenii mei nu mai erau și ai ei. Și, într-o zi, la Paris, chinuit de o otita sinistră, uitându-mă la fiica mea cum se da într-un carusel, m-a cuprins, brusc și de neînțeles, un dor nebun de Lili.

Era atât de chinuitor, încât m-am speriat. De acolo, din leagăn, Sabina mi-a zâmbit într-un fel anume. Atunci, parcă același înger sau demon, care mă mai vizitase cândva, mi-a șoptit la ureche: nu poți fugi, asta se numește dragoste”, spunea el,

oreste-detalii-nestiute-din-casnicia-cu-sotia-lui-liliana-2

Oreste a devenit bunic și s-a mutat la țară

Fiica lui Oreste, Sabina, s-a căsătorit în anul 2017 cu Adi Cornei, un tânăr din Tulcea. Cei doi au devenit și păriți. Oreste, care a renunțat la televiziune, s-a mutat de câțiva ani la țară. Într-un clip publicat pe Facebook, acesta a povestit că locuiește în județul Călărași.

Una dintre puținele chestii inteligente pe care le-am făcut în viața mea a fost că am fugit de și din București, mutându-mă la țară”, și-a început Oreste povestea.

„Socrii mei aveau o căsuță la 17 kilometri de București, în satul Fundeni, de unde începe județul Călărași. Am locuit doi ani doar eu cu soția mea în căsuța mică, de povești. A fost superb! Când s-a născut nepotul meu Bebone, am hotărât să lărgim clanul și m-am apucat împreună cu socrul meu și ginerele meu cu cârca, împreună cu niște ajutoare mult mai pricepute decât noi să ridicăm o altă casă, ceva mai mare, în aceeași curte. Am vândut un apartament din București și cu nici 60.000 de euro am ridicat o căsuță cu trei camere la parter și două camere semimansardate”, a povestit Oreste.


Sursa Foto: Facebook

About Admin

Check Also

Radu Ștefan Bănică, din nou la TV. În ce emisiune va apărea fiul lui Ștefan Bănică jr.

La fel de talentat și de carismatic precum tatăl său, Radu Ștefan a preluat „moștenirea” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *