NETFLIX A IEFTINIT PREȚUL ABONAMENTULUI PENTRU CLIENȚII DIN ROMÂNIA. CÂT COSTĂ ACUM PACHETUL DE BAZĂ

Vești excelente pentru utilizatorii Netflix din România. Compania a dezvăluit luni, 13 februarie, că a ieftinit abonamentul său de bază. Așadar, clienții din România se vor bucura costuri mai reduse în ceea ce privește abonamentul pentru care plăteau 7,99 euro. Iată cât costă acum noul pachet de bază al Netflix.

Netflix ieftinește prețul abonamentului în România

Netflix a anunțat luni, 13 februarie, că a ieftinit abonamentul său de bază pentru clienții din România ai serviciului de streaming, potrivit HotNews.ro. Așadar, prețul abonamentului de bază (basic) al Netflix pentru România va fi redus de la 7,99 euro la 4,99 euro. Modificarea a intrat în vigoare de luni, de la ora 20:00.

Scopul este unul simplu: să oferim o mare varietate de seriale și filme de calitate, alese cu atenție pentru membrii Netflix. Deci, indiferent de starea de spirit sau de gusturile abonaților, fiecare poate găsi ceva potrivit”, afirmă Netflix într-un comunicat. Membrii noi vor vedea modificarea prețului abonamentului de bază în momentul în care vor dori să își facă un cont.

Clienții existenți ai platformei de streaming vor vedea modificarea în săptămânile următoare, de la următoarea factură. Aceștia vor fi notificați prin e-mail, precum și în cadrul aplicației Netflix cu 30 de zile înainte ca noul preț să li se aplice.

Ce oferă abonamentul de bază al Netflix

Pentru abonații care au ales pachetul „basic”, Netflix oferă posibilitatea urmăririi tuturor filmelor și serialelor sale pe un dispozitiv la rezoluție HD. Pe de altă parte, acest pachet nu include reclame. De asemenea, abonații pot descărca filme și seriale pentru a se putea uita la ele când nu sunt conectați la internet, prin intermediul aplicației Netflix ce poate fi instalată pe desktop/laptop sau pe telefon.

În ceea ce privește tipurile de abonament standard și premium, prețul acestora va rămâne neschimbat pentru clienții din România. Cel standard are un preț de 9,99 euro, iar cel premium, un preț de 11,99 euro pe lună.

Pachetul standard permite urmărirea producțiilor Netflix pe două dispozitive concomitent la rezoluție Full HD, în timp ce cel premium oferă posibilitatea urmăririi filmelor și serialelor pe 4 dispozitive în același timp, mergând până la o rezoluție Ultra HD.

About Admin

Check Also

Ce filme și seriale apar pe Netflix în martie 2023

Luna martie anunță multe producții noi și captivante pe platforma de streaming Netflix. Printre cele …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *