Mimi, fosta iubită a lui Sebastian Dobrincu, a dezvăluit cu ce alt tânăr celebru a avut o relație. Măruță: „O să fie pe prima pagină a ziarelor!”

Vloggerița Mimi, fosta iubită a lui Sebastian Dobrincu, a uimit cu declarațiile ei recente. Aceasta a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, unde a mărturisit că a avut o relație cu un alt tânăr celebru. „Nu am mai spus asta niciodată!” a spus Mimi.

Mimi, fosta iubită a lui Sebastian Dobrincu, a avut o relație cu Selly

Vloggerița Mimi, fosta iubită a lui Sebastian Dobrincu, a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, unde a acceptat provocarea prezentatorului TV de a participa la rubrica sosurilor iuți. Tânăra nu s-a ferit și a divulgat mai multe secrete, dar unul le-a întrecut pe toate. Mimi a dezvăluit că a avut o scurtă relație cu Selly în urmă cu mai mulți ani. În prezent, Selly are o relație cu Smaranda, fiind împreună de câțiva ani buni.

Selly. Nu am mai spus asta niciodată!”, a spus Mimi în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Pe bune?! O să fie pe prima pagină a ziarelor!”, a reacționat prezentatorul de la PRO TV.

„Cu ce vedetă din showbiz-ul românesc ai avut o relație/aventură și presa nu a aflat?”, a fost întrebarea la care trebuia să răspundă Mimi. Dacă ar fi refuzat, ar fi trebuit să mănânce iute.

„Am spus Selly. A fost acum mulți ani. Eram copii, nici nu mai contează. Da, ne-am pupat. Nu pot să cred că am zis asta. A fost acum mulți ani”, a justificat Mimi răspunsul ei.

Și Cătălin Măruță a continuat: „Selly și Mimi! Băi băiatule, showbiz-ul ăsta dacă îl iei la puricat… vai de capul nostru ce iese! Mimi a venit să joace tare și mai avem întrebări”.

mimi-fosta-iubita-a-lui-sebastian-dobrincu-a-avut-o-relatie-cu-selly-2

Cum îl descrie Mimi pe fostul iubit, Sebastian Dobrincu

Sebastian Dobrincu are în prezent o relație cu Ioana Ignat, despre care Mimi a spus că este „talentată, frumoasă și sensibilă”. La un moment dat, vloggerița a dat de înțeles că fostul concurent de la Survivor România 2023 ar fi înșelat-o cu tânăra artistă.

Mimi spus și care sunt cele trei defecte ale fostului ei iubit, Sebastian Dobrincu.

Perfecționist, ascuns și… competitiv. N-am citit întrebarea pe dos. Am citit-o foarte bine. (…) Mi-a ascuns foarte multe lucruri. Poate s-a schimbat între timp. A trecut un an și ceva de când ne-am despărțit. Nu mai știu când am vorbit ultima dată”, a declarat Mimi.

About Admin

Check Also

Radu Ștefan Bănică, din nou la TV. În ce emisiune va apărea fiul lui Ștefan Bănică jr.

La fel de talentat și de carismatic precum tatăl său, Radu Ștefan a preluat „moștenirea” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *