MICUTZU, DESPRE PĂREREA PĂRINȚILOR SĂI DESPRE PROFESIA PE CARE ȘI-A ALES-O. CE I-A SPUS MAMA LUI DUPĂ CE A VĂZUT „TEAMBUILDING”

Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, este unul dintre cei mai apreciați comedianți de la noi. Este de 17 ani actor de stand-up comedy, însă părinții lui aveau un alt plan pentru el. Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Micutzu a povestit cât de mândri sunt părinții lui de el, dar și ce i-a spus mama lui după ce a văzut „Teambuilding”.

Ce părere au părinții lui Micutzu despre profesia lui

Micutzu este singur la părinți, iar cei care i-au dat viață aveau în minte un alt destin pentru el. Aceștia își doreau ca fiul lor să devină programator, însă Cosmin Nedelcu a fost atras de actorie, alegând să meargă pe acest drum. Invitat în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, Micutzu a mărturisit că nu știe dacă părinților săi le-a fost vreodată rușine cu faptul că e actor de stand-up, dar știe clar că sunt foarte mândri de el. În plus, mama lui a văzut „Teambuilding” și l-a felicitat pentru modul în care a jucat, chiar dacă nu toate secvențele au fost pe placul ei.

Habar nu am (n.r. dacă părinților le-a fost rușine), că nu am vorbit despre asta. De obicei, ei mă susțin foarte mult și vorbim despre momentele în care i-am făcut mândri și cred că în momentul ăsta e mândră și e mult mai important că e mândră acum decât dacă i-a fost la un moment dat rușine. În același timp, de câțiva ani, ea se uită la spectacolele mele pe YouTube, chiar dacă nu vine în sală. Nu neapărat pentru că nu vrea, ci pentru că eu aș avea foarte mari emoții și probabil n-aș putea să mă desfășor așa cum mă desfășor în mod normal dacă ei ar fi acolo.

Se uită la spectacole și a fost foarte frumos că, habar nu aveam, dar a fost să vadă și Teambuilding, un film cu care eram absolut convins că nu va rezona, dar i-a plăcut cum am jucat pentru că la asta s-a rezumat discuția și bineînțeles, doar mi-a spus că au fost niște faze mai nasoale, dar nu vorbim despre alea. Deci sunt niște oameni care mă susțin foarte mult și care au înțeles acum ceva timp că asta fac, că așa mă exprim”, a mărturisit Micutzu.

Micutzu, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Bunica își dorea ca Micutzu să devină preot

Dacă părinții îl voiau programator, bunica avea un plan cu totul diferit pentru Micutzu. Aceasta își dorea ca nepotul ei să devină preot datorită vocii pe care el o are. În plus, actorul mergea și la biserică. Micutzu a spus că e convins că bunica lui a fost dezamăgită de faptul că el nu s-a făcut preot.

Sunt convins că a fost dezamăgită o perioadă de timp, dar probabil atunci când a văzut că am început să am succes în ce fac, i-a trecut din dezamăgire. Sunt convins că ea și acum mă mai vede în sutană, dar da, e paradoxal. Nu folosesc… Nu înjur de biserică, Dumnezeu, Iisus, Paște. Nu fac chestia asta pentru că ar însemna să îmi bat joc de niște credințe ale unor oameni și de asta, în stand-up-urile mele, era vorba doar despre anumiți preoți și despre ce au făcut ei din lăcașul ăsta care ar fi trebui să fie unul de rugăciune, sfânt, care să primească oameni care au nevoie de Dumnezeu, liniște, căldură, mâncare și așa mai departe.

Nu (n.r. dacă bunica a venit la vreun spectacol de stand-up) și sper să nu vină. E un om foarte deschis, doar că, pe măsură ce trec anii, lucrurile devin din ce în ce mai riguroase în minte și e greu să treci de anumite convingeri pe care le ai. De asta n-aș vrea să vină pentru că probabil nu ar înțelege ce fac eu pe scenă”, a povestit Micutzu.

About Admin

Check Also

Radu Ștefan Bănică, din nou la TV. În ce emisiune va apărea fiul lui Ștefan Bănică jr.

La fel de talentat și de carismatic precum tatăl său, Radu Ștefan a preluat „moștenirea” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *