Mama lui Dwayne Johnson a suferit un accident grav de mașină. Anunțul făcut de celebrul actor

Mama lui Dwayne Johnson a suferit un accident de mașină. Celebrul actor a împărtășit tragica veste pe Instagram, acolo unde a publicat o imagine cu o mașină roșie distrusă. Starul din „Black Adam” a mai dezvăluit și care este starea mamei sale în acest moment.

Mama lui Dwayne Johnson a suferit un accident de mașină

Dwayne Johnson este recunoscător divinității după ce mama sa a supraviețuit unui accident de mașină. Actorul în vârstă de 50 de ani a distribuit joi o fotografie pe contul său de Instagram, în care apare o mașină roșie distrusă. Dwayne Johnson a precizat că mama sa, Ata Johnson, în vârstă de 74 de ani, se afla în vehicul.

Îngerii au vegheat asupra mamei mele, care a avut un accident de mașină aseară târziu”, a scris Johnson în dreptul imaginii. „Ea va supraviețui și va continua să fie evaluată de către medici.”

El a adăugat câteva cuvinte despre cât de puternică este mama lui. „Această femeie a supraviețuit unui cancer pulmonar, unei căsnicii dificile, unei coliziuni frontale cu un șofer beat și unei tentative de sinucidere. Este o supraviețuitoare, în moduri care fac ca îngerii și miracolele să devină reale.”

Dwayne Johnson nu a oferit detalii specifice despre accident, dar a autorităților. „Mulțumesc Departamentului de Poliție din Los Angeles și Departamentul de pompieri din Los Angeles pentru că au fost atât de grijulii și concentrați”, a scris el. „Mulțumesc că ați rămas la telefon și că ați vorbit cu mine despre tot.”

Mi-a mai rămas un părinte, așa că dacă mai aveți mamă și tată, asigurați-vă că îi îmbrățișați tare, pentru că nu se știe niciodată când veți primi acel telefon la 3 dimineața pe care nimeni nu vrea să îl primească niciodată”, a concluzionat actorul din „Black Adam”.

Ich bin immer fuer dich da! Dwayne „The Rock” Johnson holt seine verletzte Mutter nach dem Autounfall aus dem Krankenhaus ab // I am always there for you! Dwayne „The Rock” Johnson picks up his mom from the hospital after the car accident

Dwayne Johnson, mesaj emoționant despre mama lui

Anterior, Johnson a vorbit despre puterea mamei sale și de-a lungul anilor, a împărtășit sentimentele pe care le are față de ea. În cinstea celei de-a 72-a aniversări a ei, în octombrie 2020, el a sărbătorit-o pe „Mama Rock” cu o postare emoționantă pe Instagram.

„Mergem pe acest drum imprevizibil al vieții și nu știm niciodată ce ne așteaptă după colț – așa că facem tot posibilul să tratăm fiecare zi ca pe ceea ce este – o adevărată binecuvântare”, a scris el. „Și nimeni nu întruchipează această filozofie mai mult decât mama mea. Este o supraviețuitoare, așa că, în fiecare zi, își trăiește viața la maxim și este un far strălucitor de dragoste, bucurie și bunătate.”

Tatăl lui Johnson, luptătorul profesionist Rocky Johnson, a murit în 2020, la vârsta de 75 de ani, din cauza unei embolii pulmonare.

About Admin

Check Also

Radu Ștefan Bănică, din nou la TV. În ce emisiune va apărea fiul lui Ștefan Bănică jr.

La fel de talentat și de carismatic precum tatăl său, Radu Ștefan a preluat „moștenirea” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *