Luther: Apus de soare, tot ce trebuie să știi despre filmul de pe Netflix. Premieră, distribuție, trailer

Inspectorul-șef John Luther se întoarce! În primele imagini din Luther: The Fallen Sun îl vedem pe detectivul meditativ al lui Idris Elba îmbrăcându-și paltonul de tweed gri caracteristic, în timp ce o voce în off obsedantă îi șoptește: “Ceva se apropie…” Și acel ceva se apropie. Iată toate detalii despre filmul Luther: Apus de soare.

În Luther: Apus de soare, o continuare epică sub formă de lungmetraj a serialului premiat, un îngrozitor criminal în serie terorizează Londra în timp ce genialul detectiv John Luther (Idris Elba), acum căzut în dizgrație, se află în spatele gratiilor. Urmărit de eșecul încercării de a-l prinde pe psihopatul cibernetic care îl tot provoacă, Luther decide să evadeze din închisoare pentru a-și încheia misiunea cu orice preț. Filmul îi mai are în distribuție pe Cynthia Erivo, Andy Serkis și Dermot Crowley, care revine în rolul lui Martin Schenk.

Când e premiera Luther: Apus de soare

Din 10 martie 2023 filmul Luther: Apus de soare va fi disponibil doar pe Netflix

Cine sunt actorii

Regizat de Jamie Payne, cu un scenariu scris de creatorul Neil Cross, noul film se bazează pe seria de succes de la BBC (disponibilă pe HBO Max) și o reimaginează, aruncându-i pe Luther și pe colegii săi într-un joc mai mare și mai îndrăzneț. „Am vrut să amplific ceea ce am făcut cu serialul de televiziune”, a declarat Elba pentru Netflix despre revenirea la rolul pe care l-a interpretat de-a lungul a cinci sezoane pentru un film de sine stătător, plin de acțiune.

Luther: The Fallen Sun începe cu Luther în spatele gratiilor, după ce a depășit limitele legale în goana sa după dreptate. „A făcut atât de multe pentru a încălca legea cu scopul de a-i prinde pe băieții răi încât a ajuns la închisoare”, a spus Elba. „De acolo începem povestea. Acest caz vechi, care nu a fost rezolvat cu adevărat niciodată, se strecoară din nou în viața lui. Iar John nu se poate abține să nu găsească o cale de a se implica. Acest tip rău este acolo și el trebuie să meargă să-l prindă.”

Payne, care a regizat și cel de-al cincilea sezon al serialului, a adăugat că filmul introduce o nouă abordare a îndrăgitului personaj, aruncându-l într-o situație în care nu a mai fost niciodată. „Luther este o forță de neoprit”, a spus el. „Dar, până în acest moment, el a trebuit să ocolească legea, pentru că asta era treaba lui. Acum, el este un fugar. Acesta este Luther dezlănțuit.”

Regia: Jamie Payne

Scenariul: Neil Cross

Producători: Peter Chernin, Jenno Topping, David Ready, Neil Cross, Idris Elba

Producători executivi: Dan Finlay, Brendan Ferguson, Miki Emmerich, Kris Thykier, Priscilla Parish

Distribuția: Idris Elba, Cynthia Erivo, Andy Serkis, Dermot Crowley, Thomas Coombes, Lauryn Ajufo, Hattie Morahan și Vincent Regan

Trailer

About Admin

Check Also

Rise of The Pink Ladies. Tot ce trebuie să știți despre noul serial muzical de pe SkyShowtime. Distribuție, trailer

„Grease: Rise of The Pink Ladies” este un serial care va avea premiera curând pe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *